ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ο Δημήτρης Κασαμπαλής νέος Γενικός Αρχηγός στον Απόλλων Αρναίας


Η Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοίνωσε την συνεργασία 
με τον τέως διαιτητή της Ενωσης Χαλκιδικής Δημήτρη Κασαμπαλή.





Ο Δημήτρης Κασαμπαλής που έκλεισε πριν λίγες μέρες μια καριέρα δεκατεσσάρων ετών στην διαιτησία, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ και είναι σίγουρο πως και σε αυτό τον ρόλο ο Δημήτρης θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, όπως έκανε όταν αγωνιζόταν με την φανέλα του διαιτητή.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ:
Ο Δημήτρης Κασαμπαλής , ο οποίος μετά από δεκατέσσερα χρόνια "κρέμασε" τη σφυρίχτρα του τη φετινή σεζόν , θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας.Ολόκληρη η οικογένεια του Μ.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».


Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο Δημήτρης Κασαμπαλής δήλωσε στο apollonarneasfc.blogspot.gr:
«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα αυτή η πρόταση από την ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια έζησα πολλές όμορφες στιγμές ως διαιτητής και θέλω να πιστεύω πως και από αυτή τη νέα θέση του Γενικού Αρχηγού θα ζήσω το ίδιο σημαντικά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Κώστα Καραγιάννη και τον Γραμματέα Σάκη Κιάτο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω αυτό το πόστο και να υποσχεθώ από τη μεριά μου πως θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα για το καλό της ομάδας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου