ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

"Κασσανδρεία-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ" (Ρεπορτάζ)

Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλων Αρναίας νικώντας την ομάδα του Άρη Κασσανδρείας με το ευρύ σκορ 0-4.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, μιάς και στο συγκεκριμένο γήπεδο αγωνίζονται τρεις ομάδες. 
Αυτή είναι η τέταρτη εκτός έδρας νίκη για τους πορτοκαλί (Ορμύλια, Μουδανιά, Τρίγλια και Κασσάνδρα) που μακριά από την έδρα τους μετράνε 4νίκες, 1ισοπαλία, 1ήττα. 
Ο Απόλλων μπήκε αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι και το κατάφερε πολύ νωρίς, χωρία να αφήσει περιθώρια αντίδρασης για τον αντίπαλο. 0-2 στο 15΄λεπτό και 0-4 στο 53΄. 
Μελανό σημείο της νίκης μας ήταν η κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του Μπουλγκουρίδη Γιώργου στο 65', ο οποίος θα λείψει στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Πορταριά. 
Στο 4' μακρινό πλάγιο άουτ του Μυλωνά, λάθος έξοδος του τερματοφύλακα Λειβαδιώτη, ο Σπαχής με κεφαλιά ανοίγει το σκορ, 0-1. 
Στο 16' σουτ του Μπουλγκουρίδη Γιώργου η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα των γηπεδούχων, 0-2. 
28' Σουτ του Μπουλγκουρίδη Γ. μόλις άουτ. 
39' σουτ του Σπαχή αποκρούει ο Λειβαδιώτης.
 Στο 49' πολύ καλή ενέργεια του Σπαχή, περνάει δυο άτομα, σπάει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Μπουλγκουρίδης Γιώργος το 0-3.
 Στο 53' ο Απόλλων βγαίνει στην κόντρα, πάσα του Ιβάνοφ στο Μπουλγκουρίδη Λευτέρη και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ δίνει διαστάσεις θριάμβου, 0-4. 
Στο 65' κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του Μπουλγκουρίδη Γιώργου. 
Αν και με 10 παίκτες στα τελευταία 25 λεπτά, η ομάδα της Αρναίας δεν απειλήθηκε. 
Με αυτή την νίκη ο Απόλλων σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: 
ΚΑΡΙΜΑΛΛΗΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ,ΠΑΝΑΝΟΣ,ΤΣΑΜΗΣ,ΧΟΤΖΑ,ΚΑΡΚΑΤΖΑΝΗΣ (62' ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ),ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ Γ.,ΜΙΧΑΪΛΟΦ (46' ΙΒΑΝΟΦ),ΣΠΑΧΗΣ(75' ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ),ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ, ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ ΕΛ.

 ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΡΙΤΣΑ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΑΛΛΟΥ,ΛΙΤΖΕΡΙΝΟΣ(54'ΣΧΟΙΝΑΣ),ΣΥΡΜΑΣ,ΜΠΕΛΟΥΛ,ΣΜΥΡΛΗΣ,ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ(46' ΚΕΣΙΔΗΣ),ΤΟΤΣΑ(51' ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου