ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ:Ο Παππάς δεν άκουσε τον Αθλητικό Εισαγγελέα

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας βρέθηκε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν από την απόφαση του διαιτητή του ντέρμπι Ανδρέα Παππά. 
Ο κ. Σιμιτζόγλου πρότεινε στον Ανδρέα Παππά να ξεκινήσει κανονικά το ντέρμπι και αν γίνει το παραμικρό να προχωρήσει στην διακοπή του. 
Αυτό έγινε πριν ο Παππάς αποφασίσει την ματαίωση του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. 
Ο Έλληνας ρέφερι λίγο αργότερα αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στην ματαίωση του.


Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Ανδρέα Παππά για την ματαίωση του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο υπήρξαν αντιδράσεις από μερίδα των οπαδών του τριφυλλιού. 

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αρχικά άναψαν καπνογόνα ενώ τα ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Θύρα 13 αλλά και απέναντι από τα επίσημα του Απόστολος Νικολαΐδης. Οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν φωτιές στο γήπεδο ενώ υπήρξαν και μάχες σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς. 

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπασαν την πόρτα της Θύρας 13 και έκαναν ντου ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση χημικών. Το γήπεδο μοιάζει με κρανίου τόπος αφού έχουν ξηλωθεί όλες οι διαφημιστικές πινακίδες. Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν αποπνικτική. 

Από τα δημοσιογραφικά ήταν αδύνατον κανείς να δει την Θύρα 13. Η Αστυνομία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης ενώ υπήρξαν και προσαγωγές. Οι μάχες συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στους γύρο δρόμους όπου οι χούλιγκαν έσπασαν καταστήματα και αυτοκίνητα στην οδό Κόνιαρη. Κλειστή παρέμεινε η Λεωφόρος Αλεξάνδρας από την Πατησίων με απόφαση της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου