ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

"Σκληρή ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την διαιτησία στον αγώνα με την Καλλικράτεια"


Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Μ.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ προς την Ε.Π.Σ.Χ.



Κύριε Βούλγαρη, ο Απόλλων Αρναίας έχει ιστορία 102 έτη και οφείλεται να σεβαστείτε τον κόπο και τον ιδρώτα μας που ρίχνουμε για αυτήν την ομάδα. Ο Απόλλων την τελευταία 7 ετοι τιμεί το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής με αξιόλογες συμμετοχές σε Δ΄και Γ΄Εθνική και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα σε οποιονδήποτε παράγοντα ή διαιτητή να ασχοληθεί μαζί του. Δεν μιλήσαμε για διαιτησία καθόλου μέχρι σήμερα, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρέπει μόνοι σας να αξιολογείται τα παιχνίδια και όχι κάθε αγωνιστική να σας το ζητάμε εμείς. 

Δεν είναι τυχαίο ότι από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με διαιτητή τον κ.Σερέτη και όχι μόνο, φάνηκαν οι προθέσεις σας απέναντι στην ομάδα μας.

           Κύριε Παντελέρη, με τον εν λόγω κύριο και στα άλλα δυο παιχνίδια που μας έπαιξε, είχαμε αντίστοιχα προβλήματα τα οποία τα είχαμε προσπεράσει ως τυχαίο γεγονός. Αλλά με την σημερινή του στάση και τα σφυρίγματά του φάνηκε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.
      
    Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με την Καλλικράτεια. Σε όλο το παιχνίδι δεν μας δίνονται καταφανέστατα φάουλ, σφυρίζονται φάουλ κατά μας τα οποία είναι στους χώρους ευθύνης των βοηθών διαιτητού και υποδεικνύονται προς έκπληξη μας μόνον από τον διαιτητή. Στο 82΄βίαιο μαρκάρισμα του Τζιότζιου δίνεται κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα. Στο 83΄ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδος ρίχνει μπουκάλι με νερό στον γενικό αρχηγό μας και αντί να δοθεί απευθείας κόκκινη κάρτα, δίνεται 2η κίτρινη και απομακρύνεται και ο ίδιος.

 Στο 87΄αποβάλλεται και ο προπονητής μας από τον εν λόγω διαιτητή. Στο 92΄δεν μας δίνεται καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σπαχή, ο διαιτητής κουνάει για ακόμη μια φορά το χέρι του, όπως το ίδιο έκανε και στο 93΄σε χέρι αντιπάλου εντός της μικρής περιοχής.
      
  Στο τέλος του αγώνα ο κ. Σερέτης απείλησε τον Γενικό Γραμματέα μας κ. Κιάτο Αθανάσιο ότι θα διαλύσει την ομάδα μας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει από κανέναν! Ο κ. Κιάτος έχει 17ετή πολύτιμη προσφορά στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής που όμως εσείς οι ίδιοι απαξιώνετε, ενώ εμείς όλα αυτά τα χρόνια ματώνουμε να προβάλουμε την Χαλκιδική στον ποδοσφαιρικό ελληνικό χάρτη. Αμέσως μετά ο διαιτητής ανέλαβε τον προπονητή μας και του είπε ότι τα βάζεις μαζί μου για να έχεις εσύ την δουλειά σου!
        Κύριε Παντελέρη το κερασάκι στην τούρτα, σας το αφήσαμε για το τέλος! Η σύγχυση του διαιτητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνεται στο τέλος και στην αναγραφή του φύλλου αγώνος.
1.       Είναι μπερδεμένες χρονικά όλες οι παρατηρήσεις του αγώνα.
2.       Υπάρχουν μουντζούρες χωρίς να λάβουν γνώση οι αρχηγοί.
3.       Αναφέρονται ψευδής παρατηρήσεις για βρίσιμο του Κιάτου Αθανάσιου προς τον διαιτητή. Εδώ επικαλούμαστε την μαρτυρία της Ά βοηθού κας Μαυροπούλου η οποία δεν άκουσε τίποτα όπως και του παρατηρητή αγώνος κ. Μιχαηλίδη Απόστολο.
4.   Ξέχασε να γράψει την δεύτερη αλλαγή αρχηγού μας.
5.       Δεν αναγράφεται η ώρα λήξης του παιχνιδιού (άρα το παιχνίδι μέχρι και αυτήν την στιγμή παίζεται) καθώς και οι καθυστερήσεις.
6.       Στο 46΄του αγώνα πραγματοποιήσαμε αλλαγή μπαίνοντας ο Γεκενίδης Θ. ενώ στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι μπήκε ο Μυλωνάς Ε. Στο 90' ο τελευταίος μπαίνει σωστά ως αλλαγή στο παιχνίδι. Φαίνεται από τις αλλαγές στο φύλλο αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστή μας μπήκε 2 φορές στο παιχνίδι και ο ένας δεν έπαιξε καθόλου ενώ πραγματικά έπαιξε ένα ημίχρονο!!!
Το μόνο που ενδιέφερε τον κ. Σερέτη ήταν πως θα τιμωρήσει την ομάδα μας στην αναγραφή του Φ.Α. και όχι να γράψει τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν.
      Κύριε Παντελέρη ζητάμε την εξαίρεση του παραπάνω διαιτητή, το φύλλο αγώνα είναι στην διάθεση σας για να διαπιστώσετε αυτά που σας αναφέρουμε παραπάνω, όπως επίσης και το DVD με όλο το παιχνίδι.
      Κύριοι της Ένωσης μετά από αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΧ εμείς απαξιούμε να ξανα ασχοληθούμε.
      Κύριε Βούλγαρη η ομάδα τίθεται στην διάθεση σας, διότι εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο παραιτούμαστε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
 Υ.Σ.: επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες.

                                                                Το Δ.Σ.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου