ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

"Ανακοίνωση ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ σχετικά με τον αγώνα νέων μεταξύ των ομάδων ΣΤΑΝΟΥ- Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ"

 
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο την ανακοίνωση του ΜΑΡΜΑΡΑ για τον σχετικό αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 19-12 στο γήπεδο ΣΤΑΝΟΥ.


Προς αποκατάσταση των γεγονότων έχουμε να επισημάνουμε τα εξής : Καταδικάζουμε απερίφραστα την συμπεριφορά 2-3 ατόμων γεγονός που είναι μεμονωμένο και δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του συλλόγου μας. 
Η συμπεριφορά των εν λόγω ατόμων καθώς και η ένταση ξεκίνησε στο 30' του αγώνα όταν ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας χτύπησε εκτός φάσης τον ποδοσφαιριστή Μπηντιο Παναγιώτη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ( έσπασε το πόδι). 
Πριν το γεγονός αυτό ποδοσφαιριστές του Μάρμαρα προκαλούσαν με χειρονομίες και φτυσιές τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους. Κύριοι του ΜΑΡΜΑΡΑ στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Όταν και στον πρώτο γύρο ξανά ποδοσφαιριστής μας Στόικος Γεώργιος τραυματίστηκε σοβαρά (σπάσιμο χεριού) σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. 
Μην μιλάτε για ανάρμοστες συμπεριφορές όταν οι παίκτες σας και στα δύο παιχνίδια έβριζαν έφτυναν και έπαιζαν αντιαθλητικά. Οι δικοί μας οι παίκτες ούτε έβρισαν, ούτε έφτυσαν, ούτε προκάλεσαν κανέναν. 
Εμείς τους ποδοσφαιριστές μας τους μαθαίνουμε να είναι σωστοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν και δεν δεχόμαστε από κανέναν υποδείξεις παρατηρήσεις και υπόνοιες για το ποιον του συλλόγου μας. 
Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας σας με το που ήρθαν στο γήπεδο, μας εκβίαζαν λέγοντας ότι θα πάρουν την ομάδα και θα φύγουν αν γίνει το παραμικρό όπως και έγινε.

Υ.Γ Κύριοι της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κρατήστε τους "φιλήσυχους" του ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ και αποβάλλεται εμάς όπως σας το ζητούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου