ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μπερμπάτοφ καλείται να ανεβάσει στροφές στον ΠΑΟΚ


Η μεταγραφή του Μπερμπάτοφ σίγουρα ήταν πολύ καλή για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά η αγωνιστική προσφορά του ήταν ανύπαρκτη.


Σε πολλά παιχνίδια φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στο να τροφοδοτηθεί ο Μπεμπάτοφ. Ο Βούλγαρος κατά την διάρκεια των αγώνων, πολλές φορές δείχνει στους συμπαίκτες του που θα πρέπει να κινούνται και γενικώς τι θα πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. 

Αρκετές φορές δεν έχει πάρει πάσες την κατάλληλη στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνεται απειλητικός. Κάτι τέτοιο βέβαια ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη που αγωνίζεται κι αυτός στην επίθεση. Οπως και να έχει, αν υπήρχε στον ΠΑΟΚ ο παίκτης που θα είχε έφεση στο να "βγάζει" καλές μπαλιές, θα γινόταν ευκολότερο το έργο του Μπερμπάτοφ. 

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στο 2016 ο Βούλγαρος καλείται να ανεβάσει στροφές. Αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο "κεφάλαιο" για τον ΠΑΟΚ και μάλλον είναι πολύ βιαστικό να "κυκλοφορεί" η άποψη πως ένας παίκτης τέτοιου επιπέδου δεν μπορεί (πλέον) να βοηθήσει πραγματικά τον "Δικέφαλο".

http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου