ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτο:Πυροβολημένος στο κεφάλι αδέσποτος σκύλος στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Προσοχή! Σκληρές εικόνες!


Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Χρηστίδη στην Επανωμή Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε χθες σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στο κεφάλι ένας αδέσποτος σκύλος που τον εντόπισε σε αυτή την κατάσταση στην Ιερισσό Χαλκιδικής κάτοικος της περιοχής.


 Το ζώο σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη που μίλησε στο www.zoosos.gr περιφερόταν σε αυτήν την κατάσταση για περίπου μια εβδομάδα και φέρει σοβαρά τραύματα «στην δεξιά παρειά, δεξί τράχηλο, δεξί θώρακα. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει απώλεια δέρματος σε όλη την δεξιά παρειά αφήνοντας εκτεθειμένα τα δόντια της άνω και κάτω γνάθου την στοματική κοιλότητα και την ρίζα του δεξιού κυνόδοντα.

Κατά τον καθαρισμό του τραύματος βρέθηκαν αρκετά μεταλλικά θραύσματα πυροβόλου όπλου. Θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χειρουργεία πλαστικής χειρουργικής για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση της περιοχής. Ο συγκεκριμένος δράστης πιθανολογούμε οτι σε 2 βδομάδες γεμάτος κατάνυξη θα υποδεχθεί την γέννηση του Θεανθρώπου και το νέο έτος!» τονίζει ο κτηνίατρος.
To αρσενικό ζώο, που είναι νεαρής ηλικίας, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιείται από ανθρώπινα χέρια. Τα κομμένα αυτιά του δείχνουν ότι έχει ακρωτηριαστεί από τότε που ήταν κουτάβι.
















http://www.zoosos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου