ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Φίλοι ΠΑΟΚ και Άρη έπαιξαν φιλανθρωπικό αγώνα στο "Παλατάκι" με φανέλες ρετρό (photo)

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε 
το βράδυ της Δευτέρας (7/12) στο «Παλατάκι». 


Φίλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη αγωνίστηκαν με φανέλες ρετρό από τις ένδοξες εποχές των ομάδων της Θεσσαλονίκης, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν με σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου "Αγάπη για το παιδί" προκειμένου να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα ή παιχνίδια.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε στον πάγκο της σαν τεχνικό δίδυμο τον Γιάννη Γιαννούλη και τον Αχιλλέα Μαματζιόλα (δύο πρώην καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων") και παρατάχθηκε με ρετρό φανέλες του Κυπέλλου Κόρατς (1994) ενώ η ομάδα του Άρη είχε προπονητή τον παλιό παίκτη των "κιτρίνων", Γιώργο Χρυσανθόπουλο.
Για την ιστορία η ομάδα του ΠΑΟΚ επικράτησε με 65-59, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που μετράει για τους φίλους των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης. Αυτό που για τους ίδιος μέτρησε περισσότερο ήταν η συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και φαρμάκων, που έγινε με αφορμή το φιλικό παιχνίδι και θα δοθούν στο «Αγάπη για το Παιδί».
Από πλευράς της ομάδας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε για τον αγώνα:
«Κόντρα στους καιρούς και στις ασχήμιες που συνηθίσαμε να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, εμείς τα καταφέραμε! Ενωμένοι στείλαμε το μήνυμα σε όλους πως η Θεσσαλονίκη μπορεί και πρέπει να μεγαλουργήσει ξανά! Στο χέρι όλων μας είναι…!».
Οι φίλοι των «κιτρίνων» επισήμαναν από τη μεριά τους:
«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και βοήθησε τον αγώνα μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και ευχαριστηθήκαμε το ματς και οι 24 παίκτες που αγωνιστήκαμε έστω και λίγο. Στόχος μας αυτά τα ματς μεταξύ οπαδών να γίνουν θεσμός και να βοηθάμε όσο περισσότερο γίνεται τον κόσμο. Ευχαριστώ τον κύριο Χρυσανθόπουλο που παραβρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του για εμάς. Συγχαρητήρια φυσικά όλους όσους βοήθησαν να γίνει το σημερινό ματς και κυρίως στον κόσμο που μας βοήθησε. Ευχή μου να γίνουν αυτά τα ματς θεσμός στην πόλη».

http://www.thestival.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου