ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Αυτή την Κυριακή πριν από ένα χρόνο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αγωνιζόταν στο Κλεάνθης Βικελίδης" (photo-vid)

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2014 ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετώπισε τον Άρη Θεσσαλονίκης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το πρωτάθλημα της Football League 2. Δείτε το τρέιλερ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από την κάμερα του novasports.







Το ρεπορτάζ

 Νίκη με (2-1), πήρε ο Άρης ο οποίος κέρδισε  τον Απόλλωνα Αρναίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Γκόλιας (5΄) και Πόι (23΄) τα γκολ των «κιτρίνων». Μείωσε στην εκπονή του ημιχρόνου ο Γεωργίου για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. 
Το ματς
Φουριόζος από νωρίς ο Άρης
Ο Άρης μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, ανοίγοντας το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που του δόθηκε. Ο Γκόλιας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΑΠΟΛΛΩΝΑμετά από απόκρουση του τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δύχτια παίρνοντας το ριμπάουντ.
Οι «κίτρινοι» συνέχιζαν στους ίδιους πιεστικούς ρυθμούς δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα ακόμη και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Η καθολική υπεροχή του Άρη μετουσιώθηκε και σε δεύτερο γκολ στο 23΄. Σκόρερ ο… συνήθης ύποπτος Μάουρο Πόι.
Μείωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πριν την ανάπαυλα
Ο Άρης είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να απειλείται. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά χαλάρωσε και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ το εκμεταλλεύτηκε μειώνοντας σε 2-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου με κεφαλιά του Γεωργίου και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς που έμοιαζε να έχει κριθεί.
Έμεινε μέχρι το τη λήξη το 2-1
Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξαν πολλές μεγάλες στιγμές, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος. Βέβαια ο Άρης δεν «κλείδωσε» τη νίκη με τρίτο γκολ παρά τις ορισμένες καλές φάσεις που είχε, με αποτέλεσμα να αγχωθεί στο φινάλε, όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά η ομάδα του Κάμπος πήρε τους τρεις βαθμούς και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στοιχεία παιχνιδιού
9η αγωνιστική 1ου ομίλου Γ΄ Εθνικής
Άρης-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Γκολ: Γκόλιας 5΄, Πόι 23΄- Γεωργίου 45΄
Διαιτητής: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
Κίτρινες κάρτες: Πόι 52΄, Καπνίδης 60΄- Πιπινίκας 60΄
Αποβολές: -
Οι συνθέσεις
Άρης (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης και Πόι
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Τζιφόπουλος):Kαραβελίδης, Μαυρίδοφλου, Μενιγκιάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης







































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου