ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

"Για ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών αναζητείται ο Γιώργος Κατίδης, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ"

katidis

Για επίθεση εναντίον τριών ποδοσφαιριστών τους οποίους έστειλε στο νοσοκομείο αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο πρώην παίχτης της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης.



Με βάση τη σχετική καταγγελία, ο Κατίδης κατηγορείται ότι το απόγευμα του Σαββάτου τους επιτέθηκε στον αγώνα Άγιος Λουκάς – Πυρσός Πετριάς, για τη Β” κατηγορία του τοπικού Πέλλας και τους προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, αμέσως μετά το επεισόδιο, ο ποδοσφαιριστής ο οποίος προέβη στην επίθεση απομακρύνθηκε από το γήπεδο κι έκτοτε αναζητείται, ενώ τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας. 

Οι δύο τραυματίες πήραν ήδη εξιτήριο σήμερα το πρωί, ενώ αστυνομικές πηγές έλεγαν ότι σύντομα θα δοθεί εξιτήριο και στον τρίτο νοσηλευόμενο. Σε βάρος του αναζητούμενου ατόμου, έχει σχηματιστεί δικογραφία με τις κατηγορίες του ξυλοδαρμού και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού. 

Μέχρι στιγμής είναι άκαρπες οι έρευνες της αστυνομίας της Πέλλας για τον εντοπισμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελπίδων, ο οποίος είχε αποκλειστεί πριν από τρία χρόνια από τις εθνικές ομάδες εξαιτίας ναζιστικού χαιρετισμού κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

http://www.mixanitouxronou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου