ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

"Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του ΜΟ Απόλλων Αρναίας"

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 στις 18.30 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος στίβου του Μ. Ο. Απόλλων Αρναίας στην αίθουσα << Μητροπολίτη Σωκράτη>>.


Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού , Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, ο π. Γεώργιος Τρικαλιώτης , ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αρναίας κ. Γεώργιος Διαμαντούδης , η περιφερειακή σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου, ο εκπρόσωπος του Α.Π.Κ. κ Γιάννης Πανιώρας , οι αθλητές του τμήματος (μικροί και μεγάλοι) καθώς και πολλοί γονείς. 

Η οικοδέσποινα κ. Αλεξία Ζωγράφου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους αθλητές . Το πρώτο λόγο είχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος , ο οποίος έχοντας τραβήξει τη προσοχή όλων , συσχέτισε τους πιστούς της Εκκλησίας με τους αθλητές, λέγοντας πως όπως οι πιστοί δέχονται και υπακούν το Λόγο του Θεού έτσι και οι αθλητές δέχονται και υπακούν τις υποδείξεις του προπονητή. 

Στη συνέχεια , μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, πραγματοποιήθηκε ένα αφιέρωμα σε μια αθλήτρια του στίβου της περιοχής μας την κ. Βασιλεία Παπαδοπούλου. Η κ. Παπαδοπούλου υπήρξε πανελληνιονίκης αθλήτρια της ημιαντοχής και μέλος της Εθνικής Ομάδος στις Ολυμπιακές Ημέρες στη Λισσαβώνα το 1997. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της θυμήθηκαν υπέροχες στιγμές, από όλη την αθλητική της διαδρομή, μέσα από ένα δεκαπεντάλεπτο βίντεο που ετοιμάστηκε προς τιμήν της. 

Αμέσως μετά αφού έλαβε το λόγο η κ . Παπαδοπούλου ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τους γονείς της, που τη συμπαραστάθηκαν τόσο πολύ και της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει αυτό το υπέροχο αλλά και δύσκολο αθλητικό ταξίδι. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος απένειμε στην κ. Παπαδοπούλου μια ηλεκτρονική κορνίζα , η οποία περιείχε όλο το αφιέρωμα ενώ ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κ. Γεώργιος Διαμαντούδης της δώρισε μια μπλούζα της ομάδας. 

Τόσο ο πρόεδρος όσο και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου που πήραν τον λόγο ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά και επιτυχίες στην ομάδα. Τις ευχές του έδωσε και ο προπονητής της ομάδας κ. Νεκτάριος Ζαμπούνης ο οποίος τόνισε ότι στόχος του αφιερώματος στην κ. Παπαδοπούλου ήταν να δουν και να καταλάβουν αφενός μεν τα παιδιά, ότι όταν βάζεις ένα στόχο και τον θέλεις πραγματικά μπορείς να τον κατακτήσεις (όσο υψηλός κι αν είναι) και αφετέρου δε οι γονείς , ότι πρέπει να βοηθούν και να στηρίζουν τα παιδιά τους όταν δουν ότι θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε η βασιλόπιτα και φωτογραφήθηκαν όλοι με την κ. Παπαδοπούλου αλλά και με τα κύπελλα και τα μετάλλια που είχε φέρει μαζί της .











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου