ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Αθανασιάδης, ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός της Super League

Το έβδομo του γκολ, από την αρχή της σεζόν, πέτυχε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ανοίγοντας, μάλιστα, το σκορ στη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για τη 17η αγωνιστική της Super League. 

Κι επειδή, πολλές φορές, οι αριθμοί αποτυπώνουν πράγματα, που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, εκ πρώτης όψεως, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα σχετικά στατιστικά στοιχεία. 

Με τα επτά γκολ, που έχει σημειώσει ο Αθανασιάδη βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερς, ωστόσο η… έκπληξη έρχεται από αλλού. 


Ο φορ του ΠΑΟΚ είναι, βάσει αριθμών, ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός του πρωταθλήματος με ένα γκολ ανά 2,4 τελικές προσπάθειες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον πρώτο σκόρερ της Super League, Απόστολο Γιάννου του Πανιωνίου (12 γκολ) με ένα γκολ ανά 2,5 τελικές προσπάθειες! 

Την τριάδα συμπληρώνει ο Απόστολος Βέλιος του Ηρακλή με ένα τέρμα ανά 2,7 τελικές και συνολικά 9 γκολ. Τέταρτος έρχεται ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού, που ισοβαθμεί στην κορυφή των σκόρερς με 12 γκολ, ο οποίος πετυχαίνει ένα ανά 3 τελικές προσπάθειες και πέμπτος ο Μάρκο Μαρκόβσκι του Παναιτωλικού, που χρειάζεται 3,3 προσπάθειες για να σκοράρει.


http://athlitikotetradio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου