ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ANTIGOLDGR.ORG - ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΣΤΟ TWITTER ME TO ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥ!!!


Εδώ και λίγες ώρες ένα πέπλο θλίψης και άφατου πόνου έχει σκεπάσει 
τα Μαδεμοχώρια της ΒΑ Χαλκιδικής.

Ένας 52χρονος μεταλλωρύχος έχασε τη ζωή του την ώρα της εργασίας του στο μεταλλείο των Μαύρων Πετρών.

Τι πιο φυσιολογικό και ανθρώπινο από το να σεβαστούν και οι πολέμιοι των μεταλλείων τον θρήνο και τα δάκρυα αυτών των άχαρων όσο και δύσκολων στιγμών κυρίως για την οικογένεια του εκλιπόντος και τους οικείους του;

ΌΧΙ. Για το "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ" τα πράγματα δεν πρέπει να κυλήσουν έτσι. Πρέπει και αυτός ο θάνατος να γίνει αντικείμενο, όχι μόνο ,εκμετάλλευσης, αλλά και κοροϊδίας, μόνο και μόνο για να βγάλει το μίσος που κουβαλάει τρολάροντας με το χαμό του εργαζόμενου.



Τα tweet του ξέφρενου κανιβαλισμού με τον θάνατο του μεταλλωρύχου
από το "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων"

Το έκανε πριν λίγη ώρα στο twitter και στο #SKOURIES, όπου δίχως ίχνος σεβασμού έπαιξε αρχικά με τον τόπο καταγωγής του εργαζόμενου, υποστηρίζοντας αυθαίρετα ότι είναι από την Ιερισσό, ξεσηκώνοντας από την ανησυχία τις οικογένειες όσων εργαζομένων κατάγονται από την Ιερισσό. ενώ ο εκλιπόντας ήταν κάτοικος Στρατωνίου, όπως ομολόγησε σε υστερόχρονο τιτίβισμα που έκανε.


Ο κανιβαλισμός του " παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" δεν σταμάτησε εκεί. Είχε και την όρεξη από πάνω να κάνει και πλάκα (!!!!) γράφοντας στο twitter: 


"Για τον νεκρό της Ελληνικός Χρυσός θα μάθετε φυσικά όλες οι πληροφορίες από το έγκυρο MEGA CHANNEL".

Όση συντριβή νιώθουμε για το χαμό αυτού του ανθρώπου, άλλη τόση νιώθουμε για την ζόμπι κατάσταση που βρίσκεται συνειδητά πλέον η ηλεκτρονική έκδοση αυτής της ΜΚΟ.

Λυπόμαστε ειλικρινά για την απάνθρωπη κατάσταση τους.

http://politesaristoteli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου