ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ε.Π.Σ.Χ.:Στραπάτσο του συστήματος στη Χαλκιδική!


Στραπάτσο του συστήματος στη Χαλκιδική!

To σύστημα οδεύει προς κατάρρευση! Τεράστια ανατροπή στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, που αποτελεί προπύργιο της υπάρχουσας κατάστασης στην ΕΠΟ. Οδηγείται σε παραίτηση ο πρόεδρος Βούλγαρης με ψήφους 45-10 και πέντε «παρών».



Μια σημαντική ήττα υπέστη το σύστημα, που ελέγχει επί χρόνια την ΕΠΟ, στην ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της συγκεκριμένης Ένωσης (που αποτελεί ένα από τα παραδοσιακά προπύργια της «παράγκας»), στην οποία καταψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός που παρουσίασε ο νυν πρόεδρος Αργύρης Βούλγαρης με 45 ψήφους κατά, 10 υπέρ και 2 «παρών».
Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η διοίκηση της Ένωσης είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να οδηγηθεί σε παραίτηση και να ανοίξει ο δρόμος για την ανάδειξη νέας, με τους συσχετισμούς να έχουν ανατραπεί πλέον και την πλειοψηφία των σωματείων να έχει συσπειρωθεί στο πλευρό του Σταύρου Σαρηγιαννίδη.
Κάτι που αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα και για την εγκληματική οργάνωση που δρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο, καθώς αποτελεί εδώ και δεκαετίες προπύργιο της παράγκας που έχει διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υπενθυμίζουμε ότι οι κατά τόπους Ενώσεις είναι αυτές που ψηφίζουν για τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκδικής Αργύρης Βούλγαρης έχει εμπλοκή στην υπόθεση των λεγόμενων «χρυσών καρτών» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, τις οποίες χρησιμοποιούσαν άνθρωποι της ΕΠΟ για προσωπικές αγορές και έξοδα. 

http://www.aek1924.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου