ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Β' Εθνική Μπάσκετ:"Αλλάζει έδρα ο Πολύγυρος.Μετακομίζει στο κλειστό της Αρναίας"

Ο ΑΟΠ με έκπληξη πληροφορήθηκε σήμερα αργά το μεσημέρι από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου Αριστοτέλης ότι το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας από σήμερα Παρασκευή 26/2 κλείνει επ’ αόριστον λόγω ακαταλληλότητας.

Η απόφαση πάρθηκε από το Νομικό πρόσωπο Αριστοτέλης μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από την  Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στο...
Κλειστό Γυμναστήριο η οποία έκρινε επιβεβλημένη την διακοπή λειτουργίας του Κλειστού  μέχρι την ολοκλήρωση των απαραιτήτων  εργασιών  ώστε να ξαναδοθεί άδεια λειτουργίας του Κλειστού.

Επειδή το θέμα είναι περισσότερο από σημαντικό έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα και έχει να κάνει με την άθληση 600 και πλέον αθλητών στο Γυμναστήριο, με την ύπαρξη-επιβίωση τριών συλλόγων, με την φιλοξενία άλλων δύο, με την απασχόληση γυμναστών, με την αναβολή δεκάδων αγώνων και έχει επίσης πολλούς άλλους παραμέτρους σε κοινωνικό επίπεδο, ο ΑΟΠ αποφάσισε να περιμένει τις απαραίτητες διευκρινήσεις  για το τι μέλλει γενέσθαι από τους αρμοδίους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το μόνο που κατακρίνουμε αυτή τη στιγμή είναι η ημέρα και ώρα που αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών να κοινοποιήσουν την αυτοψία τους μην γνωρίζοντας ότι με αυτή την ενέργεια τους παραλίγο να  τινάξουν στον αέρα προσπάθεια ετών αφού τελευταία στιγμή κατάφερε ο Όμιλος  να διεξαχθούν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και να μην μηδενιστεί η ομάδα μας( ειδικά η Ανδρική Ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικης και διαφημίζει τον Πολύγυρο σε όλη την Ελλάδα).

Ευχαριστούμε την ΕΟΚ και την ΕΠΕΣΘ για την κατανόηση τους , καθώς επίσης και το σωματείο μπάσκετ ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και το σωματείο Παγκορασίδων Βόλεϊ Άρη Θεσσαλονίκης που δέχτηκαν να γίνει αλλαγή έδρας για τα δύο παιχνίδια.
Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρναίας για την παραχώρηση του γηπέδου.

Έτσι αύριο Σάββατο στις 14:30 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αρναίας το παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Παγκορασιδων Βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ μεταξύ ΑΟΠ και Άρη Θεσσαλονίκης.
Την Κυριακή στις 14:00μ.μ. το μεσημέρι θα διεξαχθει το παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Β΄Εθνικης μεταξύ του ΑΟΠ και της ΕΑΚ Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου