ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:"Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ 17/3/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΧ"


Σχετικά με την από 17.3.2016 Ανακοίνωση της ΕΠΣΧ, σχετικά με την απόφαση που έλαβε τo Δ.Σ. της την 16.3.2016, σημειώνονται τα εξής:

1. Ήταν απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Βούλγαρης και το Δ.Σ. της ΕΠΣΧ δεν θα τολμούσαν να συγκαλέσουν Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρά το γεγονός ότι η σύγκλησή της είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χ. και το Καταστατικό της Ε.Π.Ο..
Άλλωστε, αυτό είχε προβλεφθεί από τα 53 Σωματεία και ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι για μία ακόμη φορά δεν θα τηρηθεί η νομιμότητα, αφού ο κ. Βούλγαρης και τα μέλη του Δ.Σ. δεν ενοχλούνται όταν το 90 % των Σωματείων της Χαλκιδικής τους έχει αποδοκιμάσει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο.
Είναι άλλη μία απόδειξη της άποψής τους για την Δημοκρατία και την ελευθερία της άποψης.
2. Η Πρόταση Μομφής και η αίτηση για Γενική Συνέλευση είναι πρωτοτύπως υπογεγραμμένη από τους νόμιμους εκπροσώπους 53 Σωματείων (από σύνολο 62), ακριβώς όπως ορίζει ο Νόμος, το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χ. και το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. Είναι απολύτως ψευδές αυτό που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Χ, ότι το Καταστατικό ορίζει πως θα έπρεπε να προσκομιστεί οτιδήποτε άλλο (άραγε μπορεί ο κ. Βούλγαρης να μας υποδείξει πού ακριβώς αναφέρεται αυτό που ισχυρίζεται;).
3. Η Πρόταση Μομφής που έχει κατατεθεί αιτιολογείται πλήρως σε πέντε (5) ολόκληρες σελίδες με επιχειρήματα και δεδομένα, για τα οποία ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κατά την Γενική Συνέλευση της 16.2.2016 δεν έδωσε καμία απάντηση και, για τον λόγο αυτό, ο Διοικητικός Απολογισμός έλαβε μόνον 11 θετικές ψήφους από τις 62 και καταψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία, όπως αποδεικνύεται από τα μόνα επίσημα πρακτικά.
4. Είναι απολύτως βέβαιο, κ. Βούλγαρη, ότι εσείς και τα μέλη του Δ.Σ. θα βρεθείτε άμεσα αντιμέτωποι με την Γενική Συνέλευση των Σωματείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, όπως ο Νόμος ορίζει.
Άλλωστε, το μόνο που δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε είναι ότι τα Σωματεία της Χαλκιδικής είναι τα μόνα αρμόδια να αποφασίζουν ποιος θα τα διοικεί, σύμφωνα με τους Νόμους και το Καταστατικό της ΕΠΣΧ.
Ένα είναι πλέον σίγουρο, ότι τα Σωματεία του Νομού μας θα γιορτάσουν την Ανάσταση πριν το μεγάλο Σάββατο.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου