ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Μικρό αφιέρωμα στο ανακαινισμένο "Konaki Spa Hotel" στην Αρναία!

Καλωσορίσατε στο Konaki Spa Hotel!


Στην Αρναία της Χαλκιδικής , το πανέμορφο δάσος του Χολωμόντα γλιστρά σαν χείμαρρος από τις πλαγιές του και αγκαλιάζει τα πάντα στο πέρασμά του. 

Σ’ αυτό το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με τα στενά πέτρινα σοκάκια, τις λουλουδιασμένες αυλές και πλατείες , τα παλιά αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες , χτίστηκε με σεβασμό στο περιβάλλοντα χώρο το Konaki Spa Hotel. 

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με καινούργιες υποδομές , πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, σύγχρονες παροχές που προσφέρει ζεστή φιλοξενία και άριστη εξυπηρέτηση.

Η καλαίσθητη και χαλαρή ατμόσφαιρα δένει αρμονικά με τους ρυθμούς της πόλης, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Καθίστε αναπαυτικά στο Lounge bar, ένα ζεστό, καθαρό περιβάλλον, όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστες ώρες τόσο στη διάρκεια της ημέρας, όσο και το βράδυ πινοντας τον καφε η το ποτό σας.

Δραστηριότητες

  • Επιχειρείστε μία επίσκεψη στο Άγιο Όρος για μια αποκαλυπτική αίσθηση μέσα στην ιερή , κατανυκτική ατμόσφαιρα των μοναστηριών η’ περιηγηθειτε με το καραβακι που κανει το γυρο του Αγιου Ορους. 
  • Αφιερώστε μία μέρα για μια βόλτα στο βουνό του Χολομώντα , περπατώντας ανάμεσα στην πλούσια βλάστηση του και ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της φύσης.
  • Περιηγηθείτε στις δύο διπλανές χερσονήσους –Κασσάνδρα, Σιθωνία – με τις αμέτρητες μαγευτικές παραλίες , τα ψαροχώρια, τα λιμανάκια και τους μοναχικούς κολπίσκους.




















ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΗΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου