ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

"Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή έναρξης του πανελλήνιου πρωταθλήματος άρσης βαρών που θα διεξαγόταν στο Δήμο Αριστοτέλη και ύστερα από την άρνησή του διεξήχθη στην Πυλαία"


Δείτε ένα μικρό βίντεο απο την τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, παρουσία του Ολυμπιονίκη Αρσιβαρίστα, Πύρρου Δήμα, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, Θεσσαλονίκης.


Οι 220 συμμετέχοντες, νέοι αθλητές και αθλήτριες, «έδειξαν τη δύναμη τους» μπροστά στον Πύρρο Δήμα και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, τους παρευρισκόμενους.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΒ, κ. Προκοπίδης κατά τον χαιρετισμό του εξήγησε πως η διοργάνωση είναι μια από τις κορυφαίες της Ομοσπονδίας για το 2016 και ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του αθλήματος ενώ ο κ. Βαλασιάδης , πρόεδρος της ΕΟΑΒ ευχαρίστησε την Ελληνικός Χρυσός και την Cosmote, χορηγούς της διοργάνωσης, αφού όπως τόνισε, δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της χωρίς τη στήριξη τους.

Στη συνέχεια, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου εξήγησε γιατί η συμμετοχή των παιδιών και των εφήβων στο άθλημα είναι νίκη, είτε τελικά καταφέρουν το στόχο είτε όχι, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.













Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου