ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

"Νίκη του Στρατωνίου κόντρα στο Πάικο και τώρα όλα για όλα στην Αριδαία"

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες αντιστάσεις κόντρα στην ομάδα της Γουμένισσας, το Στρατώνι επικράτησε με 2-0, όπως και στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων. 
 
Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Δαβίδ Κοσμίδης που σημείωσε και τα δυο τέρματα της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 20’ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, ενώ η ομάδα της Χαλκιδικής έχασε και πέναλτι με τον Θανάση Μελίσση. 
 
Η καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος συνέχισε να είναι υπέρ του Στρατωνίου που κλείδωσε τη νίκη με τον ίδιο παίκτη στο 78’ του παιχνιδιού. 
 
Οι Χαλκιδικιώτες ανέβηκαν στους 8 βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία, την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας. Αξίζει να αναφερθεί πως το Στρατώνι θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Αλμωπό την επόμενη αγωνιστική, ενώ η ομάδα της Αριδαίας βολεύεται και με την ισοπαλία. 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Νάουσα υποδέχεται το ΠΑΙΚΟ και φυσικά η άνοδος είναι στο χέρι της, καθώς το μόνο που έχει να κάνει είναι να επικρατήσει του αδιάφορου ΠΑΙΚΟΥ Γουμένισσας, ενώ το Στρατώνι θα περιμένει στραβοπάτημα – ήττα - της και σε συνδυασμό με δικό του θετικό αποτέλεσμα να πάρει την άνοδο.
 
Στρατώνι  - Πάικο Γουμένισσας  2-0
 
Διαιτητές:  Κυριαζίδης, Κίτσος-Τερζόπουλος (Έβρου)
 
Σκόρερ: Κοσμίδης (20’ και 78’)
 
Στρατώνι: Ράπτης, Ντινιώτης, Μπέσσας(Τσιντογιάννης 54’), Κοσμίδης, Ταϊρης, Μελίσσης(Στόϊκος 79’), Ξανθινίδης, Μετάι, Λεμονής, Κομπάλια, Φούκας(Γιαννακόπουλος 67’)
 
Πάικο: Δουλγερίδης, Τουλγαρίδης, Μυλωνάς, Μαραντίδης, Βογιατζής, Πολυζόπουλος(Αβραμίδης 81’), Βουτσάς(Τσαγανίδης 67’), Δεληγιώργης, Μάρκος(Καραελευθερίου 46’), Σαμαράς, Χατζηασλανίδης.

http://pamebala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου