ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Απίστευτο! "Ηφαίστειο στις Σκουριές.Φωτογραφία από τον Διαστημικό Σταθμό ISS"

Άναυδη έμεινε η παγκόσμια κοινότητα
όταν έμαθε για την ύπαρξη ηφαιστείου στις Σκουριές!



Εκεί όπου αρχαιολόγοι απ΄όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου προγραμμάτιζαν να έρθουν το φετινό καλοκαίρι στη ΒΑ Χαλκιδική για να συμβάλουν με την σκαπάνη τους στην αποκάλυψη της antigold "Αμφίπολης" των Σκουριών, ήρθαν πάλι τα πάνω κάτω!

Το εργαστήριο αντιμεταλλευτικής αερολογίας, σε νεότερη αναλαμπή του, δείχνει να εγκαταλείπει τις... αρχαιότητες που εντόπισε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ρίψη δεκάδων αλληλέγγυων μολότοφ μέσα στο εργοτάξιο των Σκουριών.

Τώρα κάνει λόγο για ύπαρξη ολόκληρου ηφαιστείου μέσα στις Σκουριές!!!



Όχι δεν κάνουμε καμία πλάκα, ούτε κάποιο αστεϊσμό. Είμαστε πολύ λίγοι για κάτι τέτοιο απέναντι στις antigold Πυθίες και μάντισσες, οι οποίες τώρα προβλέπουν, ότι με την έναρξη των εξορυκτικών διαδικασιών θα ενεργοποιηθεί ο μαγματικός θάλαμος του ηφαιστείου που υπάρχει εντός του Κακάβου...!

Η φωτογραφία όπως τραβήχτηκε 
από τον Διαστημικό Σταθμό ISS στις 20/05



Απ' αυτή την έκρηξη και θα εκτοξευθούν τόνοι λάβας από το κρατήρα του, που η έξοδος του φυλάσσονταν επιμελώς από το αυθαίρετο φυλάκιο, που έχτισαν ακριβώς πάνω του οι antigold.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε η βελόνα της antigold αερολογίας να κολλήσει για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, σ' αυτή την "ανακάλυψη", έτσι ώστε οι χιλιάδες  επισκέπτες αρχαιολόγοι, που φαίνεται να χάνουμε γι' αυτή τη σεζόν, να αντικατασταθούν πό ανάλογο αριθμό γεωλόγων απ' ολόκληρη την οικουμένη.

Το Ηφαίστειο όπως φαίνεται από τα Πλανά.

Μάλιστα περιμένουμε απ' αυτούς τους γεωλόγους και τις επισταμένες έρευνες τους να συμβάλουν στην ανακάλυψη, είτε των οστών, είτε της μούμιαςτου πρώτου antigold αρχάνθρωπου, που θεωρούμε βέβαιο ότι εμφανίστηκε στην αρχαία Άκανθο, σημερινή Ιερισσό.

Μ' αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι της αντιμεταλλευτικής επαναχάραξης της ιστορίας, θα επανακάμψουν και οι αρχαιολόγοι που προς το παρόν ματαιώνουν το ταξίδι τους στην περιοχή. 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάγνωση επί της τελευταίας παραεπιστημονικής αερολογίας κάνουν και τα Μεταλλεία Χαλκιδικής, την οποία αξίζει να μελετήσετε πατώντας κλικ ΕΔΩ.

http://metallorihi-metalleia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου