ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

"Ο πρώην παίχτης του Απόλλων Αρναίας και νην της ΤΣΣΚΑ Kiro Dinchev βοήθησε μια φτωχή εννεαμελής οικογένεια" (photo-video)


Ο αμυντικός της ΤΣΣΚΑ  Kiril Ντίντσεφ και τη σύζυγό του Μάγια αποφάσισαν να υποστηρίξουν την εννεαμελής  οικογένεια Marinovi που ζει σε ένα δωμάτιο.




"Δεν ήξερα ακριβώς ποια είναι η κατάσταση. Όταν ήρθαμε, είδαμε την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι είναι υψηλού μορφωτικού επιπέδου, έχουν εφτά θαυμάσια παιδιά αλλα η οικογενειακή τους  κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη", είπε ο Ντίντσεφ μπροστά από την τηλεόραση του ON AIR.


 " Ωστόσο, είμαι πολύ ευτυχής για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τόσα παιδιά σε αυτήν τη χώρα, και την ίδια στιγμή νομίζω ότι το κράτος θα πρέπει να αναλάβει τη θέση του και να τους βοηθήσει" , δήλωσε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή.


 Ο Ντίντσεφ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ, ο οποίοι επίσης συμμετείχαν.


"Πρώτα αποφασίσαμε να τους βοηθήσουμε με τα συνηθισμένα ρούχα, ένα ποδήλατο, μια μικρή οικονομική βοήθεια και τώρα σήμερα φέραμε τα παιχνίδια. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου την ΤΣΣΚΑ την Μιλένα Kopcheva, την σύζυγός μου και τον Μιχαήλ και Lubomira Πέτροβα, οι οποίοι συμμετείχαν στη συλλογή των χρημάτων και των αγαθών", δήλωσε ο Ντίντσεφ .

"Αυτό που κάνουμε δεν είναι συμαντικό σε σχέση με αυτό που πραγματικά χρειάζεται αυτή την οικογένεια, και αυτό ακριβώς ειναι, το να βρεθεί ένα σπίτι κατάλληλο για να στεγαστεί η εννεαμελής οικογένια " πρόσθεσε.

Ο Ντίντσεφ αποφάσισε να πραγματοποιήσει και το παιδικό όνειρο του 16χρονου μέλους της οικογένειας Ράντοσλαβ.

"Το όνειρό του ήταν η πυγμαχία και τώρα τον βάλαμε σε οργανωμένες προπονήσεις , για την αρχική του κατάρτιση " πρόσθεσε ο Ντίντσεφ .


















Μανόλης Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου