ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Συνεχίζεται η συλλογή τιμητικών διακρίσεων και βραβεύσεων για την Ελληνικός Χρυσός


Χθες έλαβε ασημένια διάκριση για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις της μέσα στο 2015 από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος σε μια λαμπρή τελετή  που διεξήχθη στο Μουσείο Γουλανδρή της Αθήνας.

O Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος αναφερόμενος στην νέα τιμητική διάκριση της Ελληνικός Χρυσός δήλωσε τα εξής: 

«Αισθανόμαστε περήφανοι που μόλις τη δεύτερη χρονιά συμμετοχής μας στη διοργάνωση του CRI παραλαμβάνουμε το αργυρό βραβείο. 

Περάσαμε μια μεγάλη δοκιμασία τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια. Έπρεπε να αποδείξουμε πράγματα σε όλους και κυρίως στους εαυτούς μας. 

Είμαστε περήφανοι σήμερα γιατί υλοποιούμε το όραμα πολλών Ελλήνων μηχανικών, να καταστήσουμε την Ελλάδα και την Χαλκιδική ξανά, παραγωγό χαλκού και χρυσού όπως ήταν από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Για αυτό το όραμα ζούμε και το βλέπουμε επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε σχετικά ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Μ. Θεοδωρακόπουλος.



Το Ινστιτούτο CR αξιολογεί οργανισμούς και εταιρείες με εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια που προέρχονται από τον Βρετανικό Οργανισμό BITC, και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές για το περιβάλλον, την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Το Silver award για την Ελληνικός Χρυσός αποτελεί το επισφράγισμα της διαρκούς προσπάθειας να στηρίζει την ελληνική κοινωνία.

Μια πολυετής προσπάθεια που πιστοποιείται μέσα από μια σειρά διακρίσεων για την ασφαλέστερη λειτουργία των έργων, σε σχέση με τους ανθρώπους, τον τόπο και το περιβάλλον: Πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία. OHSAS 1 8001:2007, πρωτιά στον Τομέα Υγείας και Ασφάλειας και χρυσό για την διαχείριση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης, διάκριση για την πολιτική της στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού και βραβείο από τον ΣΒΒΕ για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, στο πλαίσιο του θεσμού Ελληνική Αξία.

Δείτε εδώ το βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση σε σχέση με την φιλοσοφία της Ελληνικός Χρυσός όσον αφορά την κοινωνική συνεισφορά: 



Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι η Ελληνικός Χρυσός στην πρώτη κιόλας συμμετοχή της στο σχετικό διαγωνισμό έλαβε το χάλκινο βραβείο.

Πηγή ανάρτησης: hellas-gold

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου