ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Β Εθνική Μπάσκετ:"Επιστροφή... στη βάση για Πολύγυρο"


Ο Πολύγυρος, έναν περίπου χρόνο μετά τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στη Β' Εθνική, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γιορτάζει την παραμονή του σε αυτή, κάνοντας σταδιακά «βήματα» για την καθιέρωση του στις εθνικές κατηγορίες.


Η ομάδα της Χαλκιδικής μάλιστα, είχε να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες, όπως αυτή του γηπέδου, αφού το Κλειστό του Πολυγύρου είχε πρόβλημα με τη στατικότητά του και η μετακόμιση στην Αρναία ήταν επιβεβλημένη για τις τελευταίες αγωνιστικές στο Βόρειο Όμιλο.
Το τέλος ήταν αίσιο, πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η ομάδα παρέμεινε στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, ενώ σύντομα θα επιστρέψει στην έδρα της, με τις εργασίες στατικότητας να έχουν ολοκληρωθεί. Η καινούργια άδεια λειτουργίας, ως εκ τούτου, είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί, ώστε να κάνει κάπως έτσι ο Πολύγυρος, την καινούργια του αρχή.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:
«Τελείωσαν οι εργασίες στατικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Εκδίδεται η άδεια λειτουργίας του. Το θέμα στατικότητας που ήταν το πρόβλημα για το όποιο το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας έκλεισε για λόγους ασφαλείας στις 26/02 δεν υφίσταται πλέον. Οι εργασίες από τον εργολάβο που αφορούν αυτό το κομμάτι έχουν τελειώσει και μετά από διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Πολυγύρου είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του γυμναστηρίου, απαραίτητη για να δηλώσει το σωματείο μας την κανονική του έδρα για το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ευελπιστούμε και στη συνέχιση των υπολοίπων εργασιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (σκεπή, επισκευές, βαφές, λεβητοστάσιο), ώστε από 01/09 ο ΑΟΠ να στεγαστεί στο σπίτι του»
Επιστροφή... στη βάση για Πολύγυρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου