ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

"Τελικά ισχύουν τα πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για ΑΜΕΑ! - Μούφα ήταν το άρθρο!"

Απίστευτο!! Καλοστημένη κομπίνα τα πλαστικά καπάκια;;Μαζεύεις και ΕΣΥ;;[photos]

Το άρθρο που πρωτοδημοσιεύτηκε, από «επαγγελματία» δημοσιογράφο που μπήκε στη διαδικασία να κάνει έρευνα και να αρθρώσει λόγο, έχοντας συλλέξει "έγκυρα στοιχεία" σχετικά με το θέμα, καταπατάται κάθε έννοια συλλογικής συνείδησης.





Είναι σαφές από τον ίδιο τον τίτλο, "Καλοστημένη κομπίνα τα πλαστικά καπάκια" ότι η πρόθεση του αρθρογράφου, κάθε άλλο παρά ενημερωτική είναι, καθώς το περιεχόμενο δε συνάδει σε κανένα επίπεδο με τον τίτλο του. Είναι αλήθεια τόσο επιτακτική η ανάγκη για κάποια «κλικ» παραπάνω σε κάπιες σελίδες, που συνάνθρωποι μας για οποιονδήποτε λόγο βρέθηκαν σ’ ένα αναπηρικό αμαξίδιο;

Για να σκεφτούμε καλύτερα!
α αρκούσε ένα πενηντάλεπτο από 600 ανθρώπους για να αγοραστούν τα καροτσάκια σε μία μέρα", χωρίς να λαμβάνετε υπόψη άλλους, σοβαρούς λόγους, που κάνουν τόσους ανθρώπους, νοσοκομεία, σχολεία, ΚΑΠΗ, ακόμα και σχολεία να απευθύνονται σε Συλλόγους, όπως τον "Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχιμάτων Ανηλίκων", για να συμμετέχουν ενεργά στη δράση με τα καπάκια. 
Ένα κράτος με σημαντικές ελλείψεις στην έννοια της περιβαλλοντικής συνείδησης είναι δύσκολο να συνυπάρξει με την έννοια της ανακύκλωσης, με ένα τρόπο εποικοδομητικό και χρήσιμο, όπως αυτόν που καθημερινά όλοι οι συλλέκτες καπακιών προσπαθούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους. 

Το arneafairplay ζητά δημόσια συγνώμη για μια παλαιότερη ανάρτηση για το θέμα αυτό.
Θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή.


 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή, ιδρύθηκε το 2005, με ενεργή δράση από το 2012, και αποτελεί μια έμπρακτη προσπάθεια ευαισθητοποιημένων ανθρώπων να βρίσκονται δίπλα στην ανάγκη του άλλου. 


Η αγορά των αμαξιδίων είναι μία πραγματικότητα που προκύπτει από τη συλλογή καπακιών. Ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει μέσα από φωτογραφικό υλικό στο οποίο μπορεί να ανατρέξει. Ένας τόνος καπάκια αντιστοιχεί σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου.

 Ίσως είναι το μόνο σημείο για το οποίο φαίνεται να είστε ενήμεροι. Κρίνετε ωστόσο, ότι θα ήταν πιο εποικοδομητική και φυσικά πιο εύκολη και ξεκούραστη διαδικασία, αν η αγορά των αμαξιδίων προέκυπτε από τη συλλογή χρημάτων. 

arneafairplay.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Ειναι τελειως διαφορετικο η συλλογη καπακιων απο την συλλογη χρηματων.
    Α.τα καπακια συλλεγονται απο ατομα τα οποια ουτως η αλλως θα αγοραζαν ενα προϊόν πχ μπουκαλακι νερο για να πιουν. Απλα αντι να πεταξει το καπακι το βαζει στην ακρη.η αγορα ξαναλεω του προϊόντος θα γινει ουτως η αλλως. Ενω στην συλλογη χρηματων , στην ουσια ερανο, ναι μεν ειναι λιγοτερα τα χρηματα τα οποια δαπανώνται για την αποκτηση ενος αμαξιδιου, αλλα ειναι ενα εξτρα εξοδο για καποιον . κ κακα τα ψεμματα σε ερανους δεν υπαρχει νομιζω ανταποκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή