ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

"Άρωμα σκανδάλου στην ΕΠΣ Χαλκιδικής"

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική μάχη για τα ασφαλιστικά μέτρα των 53 σωματείων που θέλουν την αλλαγή διοίκησης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Εμβρόντητο το δικαστήριο άκουσε πριν από λίγο τον μάρτυρα υπεράσπισης του κυρίου Βούλγαρη κ. Τσακαλίδη να ομολογεί ενώπιον της προέδρου της δικαστηρίου ότι ο κ. Βούλγαρης είναι ευεργέτης του ΠΟ Μουδανιών, καθώς με την ιδιότητά του και την θέση του στην ΕΠΟ, βοήθησε την ομάδα του ΠΟΜ από την διάλυση, γλιτώνοντάς την από βέβαια πρόστιμα περί των 10.000 ευρώ, αλλά και μηδενισμό της ομάδας από τα πρωταθλήματα και έτσι τον θεωρεί ευεργέτη του ΠΟ Μουδανιών.
Κατά τον κύριο Τσακαλίδη, σαφώς και μπορεί ο κ. Βούλγαρης να θεωρείται ευεργέτης συγκεκριμένης ομάδας, όμως δεν μας είπε αν υπάρχει ισονομία για την διοίκηση της ΕΠΟ να αφαιρεί βαθμούς και να ρίχνει πρόστιμα σε άλλες ομάδες και σε άλλες όχι.
Όλα αυτά τα οποία σας μεταφέρουμε ελέχθησαν στην αίθουσα του δικαστηρίου και καταγράφτηκαν στα πρακτικά και όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουμε να τα κρίνετε εσείς…
Επίσης απορίες προκάλεσε με την τοποθέτησή του ο κ. Τσακαλίδης, ο οποίος είπε στην πρόεδρο του δικαστηρίου και καταγράφτηκε στα πρακτικά ότι η σημερινή διοίκηση του ΠΟ Μουδανιών είναι παράνομη και εκλέχτηκε παράτυπα.
http://pamebala.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου