ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

"Ο Ηρακλής κινδυνεύει με διάλυση"

Ο πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου του Ηρακλή, με έδρα την Κατερίνη, ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, αδελφικός φίλος του αείμνηστου Θόδωρου Παπαδόπουλου, τοποθετήθηκε στον "ARENA FM 89,4", για τα θέματα του Ηρακλή και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-«Δεν είναι μόνο το οικονομικό που απασχολεί, είναι όλο το οικοδόμημα, γιατί εάν δεν βρεθεί λύση, κινδυνεύουμε με διάλυση και πλέον θα υπάρξει θέμα νομικής ύπαρξης του Ηρακλή. Ποιος θα έρθει να αναλάβει εάν η ομάδα δεν παίξει στην πρώτη κατηγορία; Βλέπω να έρχονται οι άσχημες μέρες και γι αυτό καλέσαμε όλους τους παράγοντες στο Κατσάνειο».
-«Στην πρόταση για να αποταθούμε στον Υφυπουργό ή στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, λέω «Ναι» και είναι πολύ καλή ιδέα, θα πρέπει να ζητήσουμε και τη γνώμη του κ. Αλέξη Αδαμίδη, νομικού συμβούλου του γενικού και Ηρακληδέα. Μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά»
-«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να ξεχάσουμε τα παλιά, γιατί ο στόχος μας είναι να δώσουμε λύση και στον ίδιο τον κ. Παπαθανασάκη, που είναι εγκλωβισμένος και εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε σημαντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου