ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

"Η επόμενη μέρα στην Ε.Π.Σ.Χ"



Του Σταύρου Σαρηγιαννίδη
Μετά την απόφαση – καταπέλτη του Ειρηνοδικείου Πολυγύρου, ήλθε άλλη μία δεύτερη απόφαση – κόλαφος, αυτή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., το οποίο με την με αριθμό 106/1-8-2016 Απόφασή του ακύρωσε την ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβάλλει ο κ. Βούλγαρης και το Διοικητικό του Συμβούλιο στις 53 ομάδες την Ένωσής μας.
Εάν ανατρέξει κανείς στην ανακοίνωσή μας της 16.7.2016, θα δει ότι:

  • Χαρακτηρίζαμε την απόφαση του Βούλγαρη και του Δ.Σ. παράνομη.
  • Ενημερώναμε το φίλαθλο κοινό ότι θα τα Σωματεία θα προσφύγουν και θα ακυρώσουν την παράνομη απόφαση.
  • Καλέσαμε τα Σωματεία να μαζεύουν έγγραφα και δικαιολογητικά, διότι πολύ σύντομα θα κάνανε μεταγραφές.
Ο κ. Βούλγαρης και οι Σύμβουλοί του διέδιδαν ότι:
  • Η απόφαση είναι νόμιμη.
  • Ότι δεν θα επιτρέψουν στις ομάδες, ούτε να κάνουν μεταγραφές, αλλά ούτε και να παίξουν πρωτάθλημα – κύπελλο αρκεί αυτοί να είναι στην καρέκλα τους.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. δικαίωσε πανηγυρικά τα Σωματεία, τις δηλώσεις μας και το Δίκαιο και ακύρωσε την παράνομη απόφαση.
Ανέδειξε δε, για ακόμη μία φορά την αλαζονεία και την παράνομη συμπεριφορά του κ. Βούλγαρη και των Συμβούλων του, η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν μένει χωρίς απάντηση ή ατιμώρητη από τα Σωματεία.
Από σήμερα, τα Σωματεία μπορούν να κάνουν ελεύθερα μεταγραφές, χωρίς να μπορεί να τους εμποδίσει κανείς, κάθε δε απόπειρα παράνομης άρνησης θα είναι, πλέον, ποινικά κολάσιμη.
Ανακοινώνουμε, επίσης, ότι την Δευτέρα 22.8.2016 και ώρα 20:00 θα διενεργηθεί στην Αίθουσα Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΧ, η οποία θα διενεργηθεί με πρωτοβουλία των 53 Σωματείων και με προεδρεύοντα τον Σταύρο Σαρηγιαννίδη.
Μοναδικό θέμα της Έκτακτης Γ.Σ. είναι η πρόταση μομφής κατά του συνόλου των μελών του Δ.Σ., η υπερψήφιση της οποίας θα οδηγήσει στην άμεση παύση και έκπτωσή τους από την ιδιότητα των μελών του Δ.Σ. από την ίδια κιόλας ημέρα.
Η επόμενη μέρα της Ε.Π.Σ.Χ. είναι ήδη παρούσα και έτοιμη για την μεγάλη αλλαγή στο ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής, αλλά και της Ελλάδας και σε αυτή πρωταγωνιστούν τα Σωματεία της Χαλκιδικής.



ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου