ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

"Χωρίς ασθενοφόρο στο δήμο Αριστοτέλη - Μετέφεραν τραυματία με αγροτικό φορτηγάκι στο Παπαγεωργίου!"

H ζωή δύο νέων ατόμων κινδύνεψε σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Ιερισσού και μάλιστα ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με αγροτικό φορτηγάκι σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!


Στις μονάδες υγείας του δήμου δεν υπάρχει ασθενοφόρο και οι καθυστερήσεις για να μεταβεί εκεί από την κεντρική ή νότια Χαλκιδική είναι τεράστιες. 


Σύμφωνα με το δήμαρχο Αριστοτέλη, Γιώργο Ζουμπά, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της υγείας στην περιοχή του. Ο κ.Ζουμπάς σε δηλώσεις του στο “Πρακτορείο FM 104,9” ανέφερε ότι έγινε σοβαρό τροχαίο στην Ιερισσό και ο νέος ήταν αβοήθητος για αρκετή ώρα μέχρι να έρθει ασθενοφόρο.

«Είναι αποδεκτό ότι αυτή την περίοδο η Χαλκιδική δέχεται πολλούς επισκέπτες. Ωστόσο είναι δύσκολο να καλυφθεί όλη η περιοχή από ασθενοφόρο. Χθες υπήρξε ατύχημα και μεταφέρθηκε ο νέος που τραυματίστηκε με αγροτικό φορτηγάκι στο Παπαγεωργίου.
Την ίδια ώρα η νεαρή συνεπιβάτης παρέμεινε τραυματισμένη στην άσφαλτο περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά πρέπει να υπάρξει σοβαρή ενίσχυση των υποδομών”.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου