ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Απίστευτο: Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο - παράγκα που έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη! (pics)

ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ, ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ;


Το λιγότερο θυμηδία προκαλεί η κίνηση του δήμου Δράμας να γκρεμίσει το πρωί της Τρίτης (10/08/2016) ανήμερα του κρίσιμου αγώνα της Άννας Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής στο Ρίο, το αυτοσχέδιο προπονητήριο, όπου έκανε εδώ και αρκετό καιρό την προπόνηση προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

AdTech Ad
Σύμφωνα με πληροφορίες από το dramini.gr, οι συγγενείς της χρυσής Ολυμπιονίκη ανέφεραν ότι συνεργεία του δήμου με μπουλντόζες και σκαφτικά μηχανήματα έσπευσαν λίγες ώρες πριν κρίσιμη μάχη της Άννας στο Ρίο να κατεδαφίσουν το πρόχειρο παράπηγμα έξω από την πόλη της Δράμας.
skopeutirio
Αυτό ήταν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο, όπου έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη
skopeutirio3
Η μητέρα της Άννας Κορακάκη λίγο μετά την μεγαλειώδη νίκη της κόρης της ξεσπά λέγοντας: «Πες τα Τάσο! Όλα να τα πεις! να πεις για το νταμάρι και την παράγκα, που έκανε προπόνηση... Δεν το ξέρει, ο Τάσος, ότι το πρωί την γκρεμίσανε...».
Τελικώς τι συνέβη και η δημοτική αρχή της πόλης έλαβε μια τέτοια απόφαση; Μήπως, είχε άραγε, η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως, για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη, τώρα που όλα τα φώτα στρέφονται πάνω στη χρυσή Ολυμπιονίκη;

Το ζητούμενο είναι πως τη στιγμή που ένας άνθρωπος δοξάζει την χώρα του, αποκαλύπτεται για ακόμη μία φορά η ένδεια και η αδιαφορία του ελληνικού κράτους για τους αθλητές.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου