ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτο!"Ελεύθερα με το νόμο Παρασκευόπουλου τα 4 ζώα λάθρο που βίασαν τον ομοεθνή τους"


Περιοριστικοί όροι στους Πακιστανούς που βίασαν ομαδικά 16χρονο στο hot spot της ΜόριαςΟργή προκαλεί η απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, οι τέσσερις 17χρονοι Πακιστανοί βίασαν ομαδικά έναν 16χρονο ομοεθνή τους στο κέντρο προσφύγων της Μόριας, καταγράφοντας μάλιστα τις αρρωστημένες πράξεις τους στα κινητά τους τηλέφωνα. 


Η κατάσταση στο hot spot έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ενώ καθημερινά κινδυνεύουν δεκάδες ασυνόδευτα παιδιά, αλλά και γυναίκες που βρίσκονται στο έλεος μεταναστών με εγκληματική συμπεριφορά.

Οι τέσσερις 17χρονοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τέθηκαν υπό την εποπτεία της υπηρεσίας πρώτης υποδοχής, για να μεταφερθούν σε χώρο εκτός του χώρου κράτησης των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων, μέχρι να οριστεί η δίκη.

Επίσης διατάχθηκε η απαγόρευση συναναστροφής με τους υπόλοιπους ανήλικους πρόσφυγες, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο ανήλικος που κατήγγειλε το γεγονός απομακρύνθηκε από το hot spot της Μόριας και φιλοξενείται σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που λειτουργεί από μη κυβερνητική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου