ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλικό Σήμαντρα-Βαρβάρα."Από πέντε τέρματα οι δυο ομάδες σε ένα χορταστικό παιχνίδι"

Με Αγγλικό σκορ ολοκληρώθηκε το τελευταίο φιλικό παχνίδι πριν τις επίσημες υποχρεώσεις για τα Σήμαντρα και τη Βαρβάρα.

Στη πρόβα τζενεράλε οι δυο προπονητές - Ζαμπέτογλου για Σήμαντρα και Κωτάκης για Βαρβάρα - έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ήταν καλύτερες όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, με τα Σήμαντρα να προηγούνται δυο φορές, με τον Αναστασιάδη στο 5' για το 1-0 και τον Ερμάλ για το 2-1 στο 15' και τη Βαρβάρα να ισοφαρίζει άμεσα ισάριθμες, με τον Μαυρίδογλου στο 8' και τον ίδιο παίκτη στο 18' για το 2-2. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξανά πάρουν κεφάλι στο σκορ, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με σκόρερ τον Μυλωνά. Το 3-2 υπέρ του ΑΟΣ ήταν και το αποτέλεσμα της ανάπαυλας.
Στην επανάληψη οι δυο τεχνικοί προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα. Ωστόσο, ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε αμείωτος. Αρχικά, η Βαρβάρα ισοφάρισε με τον Σταύρου στο 60', για να πάρει στη συνέχεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσαμακίδη στο 67'. Το 3-5 για τον Αετό έκανε και πάλι ο Μαυριδόγλου που σημείωσε χατ-τρικ στο 75'. Οι γηπεδούχοι του ΑΟΣ δεν τα παράτησαν και μείωσαν με τον Μαρίνο στο 80' σε 4-5 για να γράψει το τελικό 5-5 ο Αναστασιάδης στο 90' έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Γιώργη και όμορφο τελείωμα του σκόρερ.
Χορταστικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες που έδειξαν εξαιρετική άνεση στο σκοράρισμα. Αμφότερες, αύριο, Δευτέρα(12/9) μπαίνουν στη κλήρωση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου, το οποίο θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(17-18/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου