ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

"Ευχαριστήρια επιστολή του ΔΣ του Μ.Ο.Απόλλων Αρναίας."

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή του Μ.Ο.Απόλλων Αρναίας.


"Το ΔΣ του Μ.Ο.Απόλλων Αρναίας ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Κ. Θεόκλητο για την τιμή που μας έκανε να παραστεί στον Αγιασμό της ομάδας μας.

Τον Αντιδήμαρχο κ. Αργύρη Τσακνή, την πρόεδρο του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Κα Παναγιωτοπούλου, τον δημοτικό σύμβουλο κ.Γιώργο Κωτάκη και τον τοπικό πρόεδρο της πόλης μας κ. Γιώργο Διαμαντούδη.

Τους ευχαριστούμε επίσης για την προσφορά, αλλά και για την προσπάθεια-στήριξη που μας παρείχαν μέχρι τώρα για την βελτίωση του Σταδίου και ευελπιστούμε σ’ αυτή την προσπάθεια, να μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε το Στάδιο της πόλης μας, στη μορφή που ήταν και πριν.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Αρναιώτες που παρευρέθησαν σήμερα στο γήπεδο. Γήπεδο που θύμιζε τα χρόνια της δεκαετίας του ’80.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης «ΑΦΟΙ ΛΑΛΙΩΤΗ» , «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ», «Smile MARKET» για την προσφορά των εδεσμάτων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι Αρναιώτες θα μας στηρίξουν  ηθικά και οικονομικά στην προσπάθεια που κάνουμε να ξαναφέρουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό."


Με εκτίμηση το ΔΣ της ομάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου