ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Euro U21: "Επεισοδιακή νίκη της Κύπρου μέσα στην Τουρκία- Προκλήσεις από τους Τούρκους" (video)


Η εθνική Κύπρου U21, πήρε σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Τουρκία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U21, καθώς με γκολ του Φάνη Κατελάρη στο 22', 'εφυγε με το "διπλό" από τη Άγκυρα.


Ο αγώνας στιγματίστηκε από πολύ άσχημα επεισόδια καθώς με το σφυριγμα της λήξης, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και ο διαιτητής έπειτα από λίγο όταν ηρέμησαν τα πνεύματα απέβαλε τρεις ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα!

Πάντως στο παιχνίδι δόθηκε(όπως αναμενόταν), πολιτική προέκταση από τη μεριά των Τούρκων οι οποίοι εκενυρισμένοι από την έκβαση του αποτελέσματος, κάνουν λόγο για "Νότια Κύπρος"(Guney Kibris) σε δημοσιεύματα τους.

Στη Μεγαλόνησο η χαρά και η ικανοποίηση είναι μεγάλη και αποτυπώνεται καλύτερα στις δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων, Νίκο Ανδρονίκου:
«Είμαι 35 χρόνια στα γήπεδα και η σημερινή είναι η πιο σημαντική ημέρα μου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή από τότε που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή και συνεχίζοντας ανέφερε:
«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές για να φθάσουμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της προσπάθειας".

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ(Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και εκπρόσωπος της FIFA, Κώστας Κουτσοκούμνης με ανάρτηση του στο facebook ανεέφερε:

"Νικήσαμε. Εντός Τουρκίας. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον Ανδρονίκου και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας".

Συγχαρητήρια-αλλά και με ανοιχτά υποννοούμενα προς τον κ. Κουτσοκούμνη- έδωσε και ο προκάτοχος του στην ΚΟΠ  Κρις Τριανταφυλλίδης ο οποίος μέσω twitter ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στην Εθνική Κύπρου κάτω των 21 για την νίκη της μέσα στην Τουρκία Κ Κουτσοκούμνη μην τους τιμωρήσεις που έχασε το μισοφέγγαρο!!"

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα και το χρυσό γκολ του Κατελάρη, αλλά και τη σύρραξη στο τέλος του παιχνιδιού:




http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου