ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

"Αλλάζουν το πρωτάθλημα - Ζητούν υποβιβασμό 4 ομάδων από την Super League"

Ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και οικονομικά βιώσιμο θέλουν οι ομάδες της Super League.

Στην προσπάθειά τους αυτή ανέθεσαν στις εταιρείες Deloitte και PwC μια σχετική μελέτη ώστε να φέρουν προτάσεις στο τραπέζι. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», οι δύο εταιρείες καταλήγουν σε μια σειρά από συμπεράσματα που καταδεικνύουν την ανάγκη της μείωσης του αριθμού ομάδων στη μεγάλη κατηγορία, κάτι το οποίο είχε επισημάνει και η Nova (βασικός χρηματοδότης του πρωταθλήματος) στις ομάδες, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.
Μετά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας είναι σχεδόν δεδομένο πως θα τεθεί επιτακτικά το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, ακόμη και από την τρέχουσα περίοδο, παρότι το καταστατικό προβλέπει πως φέτος θα υποβιβαστούν δύο ομάδες.
Είναι πιθανό, λοιπόν, να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν από φέτος τέσσερις ομάδες, προκειμένου το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 14 και πιθανώς το μεθεπόμενο με 12 ομάδες! Ασφαλώς αναμένονται αντιδράσεις από τις ΠΑΕ και είναι αμφίβολο αν ειδικά με το πρωτάθλημα εν εξελίξει είναι δυνατό να γίνει αυτή η δραστική αλλαγή στο καταστατικό.

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου