ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

"Ήττα στα σημεία για τον Ηρακλή Μ.Παναγίας"

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής μέσα στην καυτή έδρα της Ιερισσού.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και με πολύ λάσπη, διεξήχθη η αναμέτρηση της πρωτοπόρου και αήττητης Ουρανούπολης με τον Ηρακλή Μ.Παναγίας.
Νικητής αναδείχθηκε η Ουρανούπολη με σκορ 1-0.


Από την αρχή οι γαλανόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με απανωτές ευκαιρίες αλλά και δοκάρι.
Μπορεί μεν η Ουρανούπολη να είχε κατοχή μπάλας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν ήταν ουσιώδης.
Το γκολ επιτέυχθει ειστερα απο μια αστάθια της άμυνας του Ηρακλή.
 Αντίθετα ο Ηρακλής με την πίεση που άσκησε από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε ότι θέλει την πολυπόθητη νίκη άλλα τελικά δεν τα κατάφερε για άλλους λόγους.


Ήταν ένας αγώνας στην καυτή έδρα της Ιερισσού με πολλούς φιλάθλους από το τοπικό χωριό που υποστήριζαν φανατικά την ομάδα της Ουρανούπολης για λόγους που δεν αρμόζουν για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει.

Επίσης να αναρωτηθούμε, γιατί την τελευταία στιγμή και ποιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, η ομάδα της Ουρανούπολης άλλαξε έδρα και από τα Ν.Ρόδα όπου είναι η φυσική της έδρα την μετέφερε στην Ιερισσό;


Εκτός παιχνιδιού πολλές απειλές και βρισιές δέχθηκαν συγκεκριμένα άτομα της διοίκησης του Ηρακλή Μ.Παναγίας από μεγάλη μερίδα "φιλάθλων" της Ιερισσού λόγο του ότι εργάζονται και βγάζουν το ψωμί τους σε μία δουλειά που είναι αντίθετη σ' αυτό που "υποστηρίζουν".
Μετά το παιχνίδι αυτό ο Ηρακλής έδειξε ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Η απόδοση των διαιτητών πολύ μέτρια λόγο των υβριστικών συνθημάτων που δεχόταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από τους "φιλάθλους" της Ιερισσού.

Επόμενο ραντεβού είναι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου όπου στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Β.Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου