- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φιλετάκια και το ξινόγαλο.
- Σκεπάζουμε με μεβράνη και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνουμε μερικές ώρες ή όλη νύχτα.
- Ετοιμάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα για το πανάρισμα ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά. Καλό είναι το μπολ να είναι ευρύχωρο. Το αφήνουμε στην άκρη.
- Ανάβουμε το φούρνο στους 200° C στον αέρα.
- Βγάζουμε το μπολ με το κοτόπουλο από το ψυγείο. Στραγγίζουμε και κρατάμε τη μαρινάδα ξεχωριστά. Σε αυτή προσθέτουμε 2 αυγά και 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
- Τα φιλετάκια αφού στραγγίσουν λίγο τα περνάμε από το μείγμα αλευριού. Τα τινάζουμε καλά, μετά τα περνάμε ξανά από τη μαρινάδα και ξανά στο μείγμα του αλευριού.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, όπου πάνω έχουμε στρώσει μια λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές φούρνου.
Tip
Σερβίρουμε με κέτσαπ ή όποια άλλη σάλτσα μας αρέσει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου