ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Απ΄το κακό στο χειρότερο! "Τέλος κι ο Μαρινόπουλος.Στον αέρα η συμφωνία με τον Σκλαβενίτη."

Μαρινόπουλος
Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί πλέον η συμφωνία Μαρινόπουλου – Σκλαβενίτη, καθώς αυξάνονται όλο και περισσότερο οι πιθανότητες ενός ναυαγίου στη μεγαλύτερη επιχειρηματική διάσωση που έχει επιχειρηθεί στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η ενδιάμεση χρηματοδότηση που είχε προβλεφθεί από την συμφωνία μεταξύ των τραπεζών, της οικογένειας Μαρινόπουλου και της Σκλαβενίτης ΑΕΕ, εξαντλήθηκε, μετά από την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζομένους της υπό διάσωση αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Πηγές αναφέρουν ότι πλέον δεν υπάρχουν τα χρήματα για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα εκδοθεί η εκκρεμούσα απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της εταιρείας.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου του 2017, αλλά δεν είναι σαφές αν όντως πρόκειται να συμβεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια διάσωσης επιχείρησης στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, κρέμεται από μια κλωστή. Έτσι σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται 10.800 άμεσες θέσεις εργασίας της Μαρινόπουλος ΑΕ, καθώς και εκατοντάδες επιχειρήσεις – προμηθευτές της. 
Μάλιστα, έντονη ανησυχία προκαλεί το ενδεχόμενο να μην πέσουν τελικά στην αγορά, όπως προβλεπόταν στο πρώτο δίμηνο του 2017, 350 εκατ. ευρώ.

http://mononews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου