ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

"Τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Λάμπρο Σκόρδα"

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, μετά από μηνύσεις των κ.κ. Γρόλλιου, Τικπασάνογλου, Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση τριών παραγόντων του Άρη που είχαν καταθέσει μήνυση κατά του Λάμπρου Σκόρδα για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Όπως αναφέρει το allaboutaris.com, αιτία ήταν η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο κ. Σκόρδας κατά 25 ατόμων, μελών διοικήσεων των ΠΑΕ και ΚΜΑ. Τρεις εξ αυτών κινήθηκαν μαζί νομικά κατά του κ. Σκόρδα και σήμερα δικαιώθηκαν. Οι κ.κ. Χρ. Γρόλλιος, Κώστας Τικπασάνογλου και Λάζαρος Παπαδόπουλος κέρδισαν σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο απέναντι στον κ. Σκόρδα. Ο τελευταίος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση (κατά συγχώνευση ποινών) με αναστολή με τον εισαγγελέα να προσθέτει και την ψευδορκία στις καταγγελίες των εναγόντων.
Ο κ. Σκόρδας έχει φυσικά το δικαίωμα να καταθέσει έφεση όπως αναφέρει το allaboutaris.com, αλλά σύντομα έχει να αντιμετωπίσει και τις υπόλοιπες παρόμοιες μηνύσεις από τους υπόλοιπους των 25 ατόμων, που σύμφωνα με το allaboutaris.com θα γίνουν μέσα στο 2017 μιας και έχουν προσδιοριστεί οι δίκες.

http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου