ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Οι ''καλύτεροι'' του πρώτου γύρου της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής βάσει αριθμών!

Αποτέλεσμα εικόνας για οι καλυτεροι ποδοσφαιριστες της ε.π.σ.χαλκιδικης
Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, μπορούμε να συλλέξουμε τις καλύτερες ομάδες του νομού βάσει των αριθμών. Τόσο σε Α’ κατηγορία, όσο και σε Β’, Γ’ δεν λείπουν οι διακρίσεις και οι επιτυχίες.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Άμυνα
Το βραβείο της καλύτερης άμυνας της Α’ κατηγορίας μοιράζονται δυο ομάδες. Ο λόγος για τον Άρη Παλαιοχωρίου και τον Τορωναίο Αφύτου. Αμφότερες έχουν δεχθεί 7 γκολ σε 14 παιχνίδια. Ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ η Άφυτος στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Επίθεση
Και το βραβείο της καλύτερης επίθεσης μοιράζονται δυο σωματεία. Αυτή τη φορά, χωρίζεται ανάμεσα σε Στρατώνι και Παλαιοχώρι που μετρούν 35 γκολ. Όπως αναφέρεται και παραπάνω, ο Άρης βρίσκεται στην κορυφή, ενώ το Στρατώνι στην 3η θέση.
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βόρειος Όμιλος
Άμυνα
Αν και δεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η Ορμύλια κρατάει τα ηνία της καλύτερης άμυνας με 7 γκολ παθητικό. Στην κορυφή της κατηγορίας βρίσκεται μόνη της ενώ με 8 γκολ ακολουθεί ο Αριστοτέλης Σ/Σ με την Θύελλα Στανού.
Επίθεση
Εκτός από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Αριστοτέλης Σ/Σ απολαμβάνει και την κορυφή της καλύτερης επίθεσης με 33 τέρματα μετά από 11 αγωνιστικές. Δεύτερος σε αυτή την κατηγορία είναι ο Μαρμαράς με 27 τέρματα.
Νότιος Όμιλος
Επίθεση & Άμυνα
Στο νότιο όμιλο ‘’σαρώνει’’ η Όλυνθος μέχρι στιγμής. Εκτός από την κορυφή της βαθμολογίας, βρίσκεται στην πρώτη θέση και των υπόλοιπων κατηγοριών. Αρχικά, βρίσκεται στην πρώτη θέση των καλύτερων αμυνών με 7 γκολ παθητικό, ενώ κατέχει και την 1η θέση των επιθέσεων με 41 τέρματα σε 11 αγωνιστικές.
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Βόρειος Όμιλος
Επίθεση & Άμυνα
Στον παραπάνω όμιλο η Ουρανούπολη είναι κυρίαρχος με το τέλος 8 αγωνιστικών. Εκτός από την 1η θέση της βαθμολογίας είναι και στην κορυφή των καλύτερων αμυνών και επιθέσεων. Αρχικά, στην άμυνα έχει 5 τέρματα παθητικό, ενώ στην επίθεση έχει πετύχει 30 τέρματα.
Νότιος Όμιλος
Επίθεση & Άμυνα
Ο Αιγέας Παλλήνης είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο έχει καταφέρει σε αυτό το πρώτο μισό να φτάσει στην κορυφή τόσο των καλύτερων επιθέσεων, όσο και των αμυνών. Στην επίθεση έχει πετύχει 26 τέρματα, ενώ στην άμυνα έχει τέσσερα γκολ παθητικό. Το βραβείο της καλύτερης άμυνας μοιράζεται με τον Αγ. Μάμα που επίσης έχει 4 γκολ παθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου