ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

"Συνάντηση του Δ.Σ. του Απόλλων Αρναίας με την δημοτική αρχή του τόπου για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με αμοιβαίο όραμα την προσφορά στον αθλητισμό και τη νέα γενιά."


Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αρναίας συνάντηση αντιπροσωπείας του Απόλλων Αρναιας με τους δυο αντιδημάρχους κ. Τσακνη και κ. Κωτακη τον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Αρναιας κ. Διαμαντουδη και τον τοπικό σύμβουλο κ.Λαζαρου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρώην Δημαρχος Γιαννης Μιχος καθώς και οι επαγγελματίες Κωστας και Γιαννης Μπουζιας που στην έναρξη της σεζόν είχαν αναλάβει για λογαριασμό του Δήμου τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του γηπέδου και των εγκαταστάσεων που πραγματικά ανέδειξαν τις δυνατότητες αλλά και τις προοπτικές του χώρου.

Στη συζήτηση έγινε απολογισμός της πολύ καλής συνεργασίας Δήμου και Απόλλωνα για τη περυσινή χρονιά αναπτύχθηκαν τα σχέδια του συλλόγου για το μέλλον και αναφέρθηκαν προβλήματα που αφορούν την συντήρηση του Εθνικού Σταδίου Αρναίας καθώς και οι τρόποι επίλυσης τους. Σε πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με αμοιβαίο όραμα την προσφορά στον αθλητισμό και τη νέα γενιά.

Μάλιστα, τόσο ο κ.Μίχος προσωπικά, όσο και οι Αφοι Μπουζια ενίσχυσαν και χρηματικά την προσπάθεια της διοίκησης, σε αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αριστοτέλη για την μέχρι στιγμής άψογη συνεργασία μας, καθώς και τους κυρίους Γιαννη Μίχο, Κώστα και Γιάννη Μπουζιά για την οικονομική τους βοήθεια και γενικότερα τη στήριξη τους στην προσπάθεια μας.

Μ.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου