ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

"Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου"

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 20:30.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ο αγώνας που θα κρίνει το τρόπαιο και θα αναδείξει τον νέο Κυπελλούχο Ελλάδας θα γίνει τελικά στο γήπεδο του Βόλου και όχι στο Παγκρήτιο ή στο ΟΑΚΑ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
"Στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 20:30, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ".
Η πλευρά του ΠΑΟΚ προτιμούσε έδρα της επαρχίας, έχοντας απορρίψει την επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου. Από την άλλη, η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είχε πρόβλημα όπου και να διεξαγόταν ο αγώνας.
Το βασικό θέμα του τέθηκε στη συζήτηση, ήταν η ασφάλεια των θεατών και η διευκόλυνση των μέτρων τάξης. Και πάνω σε αυτό το ζήτημα, κατέστη σαφές ότι το Παγκρήτιο (που φαινόταν ως πιο πιθανή λύση) υστερούσε κυρίως λόγω των δυσκολιών στην μετακίνηση των οπαδών. Με την επιλογή του Βόλου και του Πανθεσσαλικού, η απόσταση για τους οπαδούς των δύο ομάδων θα μοιραστεί στη μέση.
Το Πανθεσσαλικό στάδιο έχει χωρητικότητα 22.307 θεατών και έχει φιλοξενήσει άλλον έναν τελικό Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, το 2007 η ΑΕΛ είχε κατακτήσει τον τίτλο εκεί, νικώντας με 2-1 τον Παναθηναϊκό. 
Τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δύο ομάδες, αναμένεται να είναι λιγότερα από 10.000 για την καθεμία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου