ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

"Επαναστάτησαν στην Εγκληματική μετά το βίντεο για τον εισαγγελέα Μπαξεβάνη"


Επαναστάτησαν στην Εγκληματική μετά το βίντεο για τον εισαγγελέα Μπαξεβάνη
Την έντονη αντίδραση των Μέσων Ενημέρωσης που πρόσκεινται στην Εγκληματική Οργάνωση προκάλεσε η αποκάλυψη του SDNA για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη.
Αντιδράσεις που δείχνουν πολλά...

Tην οργίλη απάντηση της Εγκληματικής Οργάνωσης η οποία βυσοδόμησε στο πτώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου έφερε το video με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του εισαγγελέα Μπαξεβάνη.
Δημοσιογράφοι που πρόσκεινται ανοιχτά στην Ε.Ο. αλλά και έντυπα ή sites ειδικού σκοπού ξέσπασαν μιλώντας για... άδικη στοχοποίηση του Μπαξεβάνη και καταφέρθηκαν ακόμα και ενάντια στον Πάνο Καμμένο για τη θέση που πήρε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Στέφανο Μπαξεβάνη
Η συντριπτική πλειοψηφία του αθλητικών media υποδέχθηκε σαστισμένη και κυριολεκτικά άφωνη την είδηση που προκάλεσε σάλο στη χώρα, ωστόσο υπήρχαν και αυτοί που τάχθηκαν στο πλευρό του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, προφανώς θέλοντας να τον στηρίξουν στη δύσκολη στιγμή που περνάει.
Θεωρείται βέβαιο πλέον πως της υπόθεσης θα επιληφθεί προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελείας, Ηλίας Ζαγοραίος. Ωστόσο εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει από ποια πλευρά υπήρξε ανοιχτή υποστήριξη του Μπαξεβάνη.
Τα κίνητρα τους μοιάζουν ξεκάθαρα στην κοινή γνώμη και μια αναψηλάφηση των σοβαρών υποθέσεων που απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν το ποδόσφαιρο, καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, θα οδηγούσε σε ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα...
Ο Στέφανος Μπαξεβάνης μπορεί να είναι αδέκαστος, έντιμος και με περισσή ευθυκρισία εισαγγελέας, αλλά για τη Δικαιοσύνη, ειδικότερα στην Ελλάδα της καχυποψίας, δεν αρκεί κάποιος να είναι αλλά και να φαίνεται. Ως εκ τούτου, κάθε υγιής φίλαθλος αναμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να πράξει, άμα τη επιστροφή του από την Πόλη, αυτό που επιτάσσει η καθαρή συνείδηση του...
http://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου