ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Άνω-κάτω ο Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος, "μύλος" με Μπεργκ, "ντου" στα γραφεία!

Μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του περνάει ο Παναθηναϊκός, με την υπόθεση Μπεργκ να έχει ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου.

Ο Σουηδός φορ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Αλ-Αΐν, η οποία ωστόσο... "νίπτει τας χείρας της" ζητώντας εξηγήσεις από τον Παναθηναϊκό για το αν είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μαζί της.
Όλες αυτές οι εξελίξεις και το μεγάλο "αγκάθι" του οικονομικού, οδήγησαν πριν λίγη ώρα τον τεχνικό διευθυντή και παλαίμαχο άσο της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο στην παραίτηση!
Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του τριφυλλιού να του αλλάξουν άποψη, ο ίδιος ήταν αμετάπειστος, με την "πράσινη" ΠΑΕ να επισημοποιεί μάλιστα το διαζύγιο των δύο πλευρών.
Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Οπαδοί του "τριφυλλιού" έκαναν "ντου" λίγο πριν στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ φέρεται να χτυπήθηκε ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος!
Σε ό,τι αφορά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Νίκο Λυμπερόπουλο:
"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου