ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

"O Χαλκιδικιώτης Μανώλης Παπαστεργιανός είναι πλέον κάτοικος Ηρακλείου και ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Η."

papasterianos ofi
Και τυπικά στον ΟΦΗ ο Μανόλης Παπαστεργιανός που υπέγραψε για ένα χρόνο.
Tην πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΟΦΗ έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (25/08), στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας.
papasterianos manolis fanela ofi protiΣτις πρώτες του δηλώσεις, ο 30χρονος μέσος που υπέγραψε το μεσημέρι για ένα χρόνο στον ιστορικό σύλλογο, ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ «ofi1925.gr» ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τελείωσαν θετικά και θα αγωνιστώ φέτος στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρω εδώ ένα προπονητή που τον ξέρω και με ξέρει. Δεν το κρύβω ότι η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον ΟΦΗ. Θέλω να τον δικαιώσω, όπως και τους ανθρώπους της ομάδας και να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία».
Μετά από 180 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και μια χρονιά στη Ρουμανία, ο Παπαστεριανός θα παίξει για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική! Όπως λέει ο ίδιος «είναι αλήθεια ότι δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ, αλλά ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα. Δεν ήρθα στον ΟΦΗ για την Β’ Εθνική, αλλά για να παίξω μαζί του στην Σούπερ Λιγκ, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να ανεβάσουμε την ομάδα».
Ο Παπαστεριανός μιλάει με δέος για τον κόσμο του ΟΦΗ και για το «Γεντί Κουλέ». Όπως λέει «είναι ένα φοβερό γήπεδο και ένας εκπληκτικός κόσμος. Το ξέρω από τις πολλές φορές που έχω αγωνιστεί αντίπαλος σε αυτό. Χαίρομαι που αυτή τη φορά, θα παίζω σε αυτό το γήπεδο, ως μέλος της ομάδας».
Στην φωτογραφία, ο Μανόλης Παπαστεριανός την Παρασκευή το απόγευμα (25/08) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου