ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

"Ένας εργαζόμενος στη ΔΕΗ αμοίβεται 3 φορές όσο ένας στις Σκουριές (ακόμα κ αυτοί της ΔΕΗ που αράζουν στα γραφεία) και δουλεύει το 1/3 του χρόνου"

Ενας εργαζομενος στη ΔΕΗ αμοιβεται 3 φορες οσο ενας στις Σκουριες (ακομα κ αυτοι της ΔΕΗ που αραζουν στα γραφεια) και δουλευει το 1/3 του χρονου που δουλευει ο εργαζομενος στις Σκουριες. Επισης αποδεδειγμενα ο λιγνιτης της ΔΕΗ μολυνει το περιβαλλον.



Αν υπηρχε περιπτωση να απολυθουν εστω κ 100 υπαλληλοι της ΔΕΗ, τα συνδικατα θα δινανε μαχες, θα μας απειλουσαν να κατεβασουν τους διακοπτες, θα ακουγαμε πυρινους λογους κ συνθηματα για το απαραβιαστο δικαιωμα στην εργασια, στις πορειες κ διαδηλωσεις θα παρευρισκονταν τουλαχιστον καμια 10αρια βουλευτες της κυβερνησης, κ η Χαρουλα με τη Ραλλια κ το Ζουγανελη θα εδιναν συναυλιες υποστηριξης με καλωδια τυλιγμενα στα χερια. Ομως εδω οι εργαζομενοι ειναι του ιδιωτικου τομεα, κ μαλιστα για λογαριασμο ξενου κολοσσου.


Η El Dorado εχει κερδισει ολες τις δικες που αφορουσαν μολυνση του περιβαλλοντος. Αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. Και θεμα μολυνσης να μην υπηρχε, θα εβρισκαν καποιο τουβλο απο σπιτι της ρωμαικης εποχης. Και τουβλο να μην ευρισκαν, θα ανακαλυπταν απολιθωματα απο πατημασιες μαμουθ. Και απολιθωματα να μην ευρισκαν, θα επικαλουνταν οτι τα εργοταξια κανουν φασαρια και ενοχλουν τους μοναχους του Αγιου Ορους, που θελουν να αποσυρθουν απο τα εγκοσμια.

Ο,τιδηποτε παντως για να μην εχουν δουλεια ικανοι ανθρωποι σε παραγωγικες, κερδοφορες και συγχρονες εταιριες, οι οποιες δεν θα προσλαμβαναν ανθρωπο της παρουσας κυβερνησης ουτε για θυρωρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου