ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

"ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-0"

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Κιλκισιακού με τον Αρη Παλαιοχωρίου για τη δεύτερη αγωνιστικού του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.


Ηταν το πρώτο παιχνίδι εφέτος για τον Κιλκισιακό καθώς στη πρεμιέρα είχε ρεπό.
Ο δυνατός άνεμος κατέστησε τον αγώνα...ειδικών συνθηκών, μιας και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κυκλοφορήσουν καλά τη μπάλα.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός ναι μεν ήταν γρήγορος, όμως οι αμυντικοί των δύο ομάδων, δεν άφηναν περιθώρια στους επιθετικούς.

Τη Κυριακή ο Άρης Παλαιοχωρίου αγωνίζεται στην έδρα του με τον Εδεσσαικό. Ο φίλαθλος κόσμος του Κιλκίς βρέθηκε μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της τοπικής ομάδας.


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος (65' Πολύζος-83' Μίλκας), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος (33'λ.τ. Πιπερτζής), Μοσχάκης, Καθάριος (67' Ταχματζίδης).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαβράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης (62' Προβατίδης), Σιμόνι (90'+3' Παπάς), Καρλόπουλος (90' Γκιάτας), Σαπιασβίλι (84' Ανδρεάδης).

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. Κιλκισιακός.
Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. Κιλκισιακός.
Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. Κιλκισιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου