ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Γιορτή Άρη με "γλυκό" φινάλε και νίκη επί της Μπόκα (video)

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης υποδέχθηκε την Μπόκα Τζούνιορς στο σπουδαίο διεθνές φιλικό, την οποία μάλιστα νίκησε 1-0 με γκολ του Μιλούνοβιτς στην τελευταία φάση του αγώνα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+3΄).



Ο Σέρβος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Μπόκα μετά από κάθετη πάσα του Διαμαντόπουλου και πλάσαρε άψογα, πετυχαίνοντας το γκολ που έδωσε στον Άρη την νίκη στο εορταστικό παιχνίδι.
Βέβαια, τις εντυπώσεις έκλεψε η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη που γέμισαν τις κερκίδες και έστησαν το δικό τους πάρτυ, σε μία νύχτα... μαγική.
Όσον αφορά το ματς, όπου ο Άρης αγωνίστηκε φορώντας συλλεκτικές κιτρινόμαυρες εμφανίσεις, είχε αρκετές καλές φάσεις και ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού που χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες.
Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι φίλαθλοι του Άρη δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, απολαμβάνοντας την ιστορική βραδιά με καλεσμένη τη φημισμένη ομάδα της Αργεντινής.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πριν τη σέντρα, η ΠΑΕ Άρης τίμησε τον Νίκο Γκάλη, με τον πρόεδρό της, Θεόδωρο Καρυπίδη, να βραβεύει τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και τον κόσμο να τον αποθεώνει (δείτε ΕΔΩ).
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης (46’ Αναγνωστόπουλος), Νίκιτς (46’ Ιντζόγλου), Μαραγκός (66’ Πασάς), Σόουζα (46’ Δεληζήσης), Παυλίδης (66’ Μουμίν), Μπαργκάν (66’ Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (66’ Λώττας), Νέτο, Ντούνης (66’ Πλατέλλας), Καπνίδης (66’ Διαμαντόπουλος), Τζανακάκης (66’ Κάσσος),
ΜΠΟΚΑ: Μπουστίγιος, Βάκα, Ράμος Μίνγκο, Γκόνι (80’΄Κανέτε), Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας (70’ Αϊγάντ), Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροτσέρο.
Επαιξαν ακόμη στα τελευταία λεπτά οι: Αμπάντια, Μπαλέρντι, Κορονέλ, Ομπάνδο, Καμπρέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου