ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

"Ηρακλής - Άρης Παλαιοχωρίου 3-1. Με εννέα παίχτες τελείωσε ο Αρης"

Ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη επί του Άρη Παλαιοχωρίου στο Καυτανζόγλειο, επικρατώντας με σκορ 3-1 και μάλιστα με ανατροπή, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ήττα από την ΑΠΕΛ στον Λαγκαδά την περασμένη Κυριακή (3/12), ο Γηραιός επέστρεψε στις νίκες παίρνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.
Φωτογραφία του χρήστη Άρης Παλαιοχωρίου.Οι "κυανόλευκοι" ουσιαστικά έκαναν καθοριστικό βήμα για να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς μείωσαν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο, σημερινό τους αντίπαλο, στους -2 βαθμούς. Μάλιστα, ο Άρης Παλαιοχωρίου έχει να κάνει και το ρεπό του (ο Ηρακλής το έχει κάνει), συνεπώς η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη θα έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει και να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Στον αγώνα, ο Ηρακλής χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 με το οποίο βρέθηκε να χάνει από νωρίς, όμως είχε για πρωταγωνιστή και πάλι τον... μόνιμο σκόρερ του, Χρήστο Ρόβα, που πέτυχε δύο γκολ γυρίζοντας το ματς.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Κοττάκη να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά αιφνιδιάζοντας τον Ηρακλή.
Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλής - Άρης Παλαιοχωρίου 3-1Ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Ρόβα ισοφαρίζει σε 1-1 στο 12΄. Στο 30’ τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο για τον Άρη Παλαιοχωρίου, καθώς ο τερματοφύλακας Παπαβράκης, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Παπαδόπουλο έξω από την περιοχή αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Φωτογραφία του χρήστη Άρης Παλαιοχωρίου.Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» πίεσαν ακόμη περισσότερο, και έφτασαν στην ανατροπή στο 35’, με τον Πτηνόπουλο με κοντινό σουτ από πλάγια θέση να κερδίζει τον τερματοφύλακα του Άρη Παλαιοχωρίου γράφοντας το 2-1.
Στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν τεράστια ευκαιρία για το 2-2 και συγκεκριμένα στο 63’, ωστόσο σε κενή εστία ο Τσιντογιάννης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Άρης Παλαιοχωρίου έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Καρλόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ που έκανε.
Στο 72’ ο Ηρακλής κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, καθώς ο Ρόβας πλάσαρε εύστοχα σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το 3-1 και σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
Συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου