ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Μαρτυρία-ντοκουμέντο!"Όλη η αλήθεια για τον δήθεν τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία από τον κορυφαίο Έλληνα Καρδιοχειρουργό" (video)


Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Χαλβατζούλης
Ο κορυφαίος Έλληνας Καρδιοχειρουργός Βασίλης Χαλβατζούλης που επί σειρά ετών διετέλεσε επιστημονικός διευθυντής του Διαβαλκανικού κέντρου Θεσσαλονίκης, ήταν αυτόπτης μάρτυρας.....


της παρουσίας του Όσκαρ Γκαρσία στο ιδιωτικό Νοσοκομείο και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τις εξετάσεις του Καταλανού τεχνικού οι οποίες όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ήταν όλες τους καθαρές».

Ο καρδιοχειρούργος, Βασίλης Χαλβατζούλης, που επί 15 χρόνια αποτέλεσε τον επιστημονικό διευθυντή του Διαβαλκανικού Κέντρου (σ.σ. το Ιδιωτικό νοσοκομείο όπου διανυκτέρευσε ο προπονητής του Ολυμπιακού), ήταν αυτόπτης μάρτυρας της παρουσίας του Οσκαρ Γκαρσία, όταν ο Ισπανός προπονητής έφτασε εκεί, μίλησε για όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν, κατά την διάρκεια των εξετάσεων του, αλλά και στο γεγονός πως ο Γκαρσία αποχώρησε νωρίς το πρωί από το Νοσοκομείο, υπογράφοντας ο ίδιος το εξιτήριο του παρά το γεγονός πως δεν είχε περάσει το υποχρεωτικό 12ωρο παρακολούθησής του. 


Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία-ντοκουμέντο του Βασίλη Χαλβατζούλη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου