ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ-TRANSLATE PAGE

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ηρακλής:"Οι κόποι μιας χρονιάς σε 90 λεπτά"

Αποτέλεσμα εικόνας για ηρακλης γ εθνικη
Θεωρητικά είναι μία αναμέτρηση όπως και οι υπόλοιπες του Πρωταθλήματος της φετινής περιόδου. Ουσιαστικά όμως η σημερινή (15:00, Metropolis 95,5) με αντίπαλο τον Αρη Παλαιοχωρίου είναι για τον Ηρακλή όλη η χρονιά.


Στο σημερινό 90λεπτο παίζεται η τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε για να «φτιαχτεί» ξανά ομάδα και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Κατάκτηση των τριών βαθμών ισοδυναμεί για τους κυανόλευκους με «αγκάλιασμα» της πρωτιάς και συμμετοχή εν συνεχεία στα μπαράζ ανόδου. Ακόμη όμως και με ισοπαλία ο Ημίθεος θα έχει τον πρώτο λόγο, μιας και η ομάδα της Χαλκιδικής δεν έχει κάνει ακόμη το δεύτερο και τελευταίο ρεπό της.

Παράλληλα για τους ποδοσφαιριστές του Σπύρου Μπαξεβάνου ο σημερινός αγώνας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να αποδείξουν ότι διαθέτουν την καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου. Όχι με αριθμούς και δημοσιογραφικούς διθυράμβους, αλλά με πράξεις και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο 47χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία του και εν συνεχεία ανακοίνωσε τους ίδιους 19 που ήταν στην αποστολή στον τελευταίο χρονικά αγώνα. Αυτοί είναι οι Βοσνιάδης, Αμπάρης, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Γιαννίτσης, Παντελής Αθανασίου, Καζναφέρης, Πτηνόπουλος, Ντε Σμεντ, Αμαραντίδης, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Τάι, Μεντί, Κρυστάλης, Παναγιωτούδης και Κωστούλας.

Τσερβίνης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου